Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Met de groentebox kies je voor lokaal

Vind jij het belangrijk om gezond te eten? En vind je het fijn om daarbij lokale boeren te steunen? Dan is het echt iets voor jou om een groentebox te bestellen. Dit is een nieuw concept dat is bedacht door De Verse Verleiding. Zij kopen groente in bij verschillende boeren in de regio. Deze verkopen ze op de markt en bundelen ze samen in een groentebox. Deze groentebox kun je heel gemakkelijk bestellen via hun website.

Maak het jezelf gemakkelijk, bestel een groentebox

Het bestellen van een groentebox levert je ontzettend veel voordelen op. Dit gaat een stuk verder dan gezond eten en het steunen van lokale boeren. Zo is het vooral heel gemakkelijk. Jij hoeft niet naar de markt voor het kopen van de verse groente. De box wordt bezorgd op een dag en tijdstip die jou uitkomt. Zo hoef jij niet de deur uit en kun je direct beginnen met het koken van een maaltijd vol verse en lokale groente.

Dankzij de groentebox heb jij altijd inspiratie voor het avondeten

Houd jij ervan om lekker te variëren met het avondeten? Door een groentebox te bestellen zijn de mogelijkheden volop. Je kiest zelf welke groente en fruitsoorten je graag wilt hebben. De keuze is zeer ruim. Ook vind je op de website van De Verse Verleiding diverse recepten boordevol groente en fruit. Hierdoor heb jij voortaan altijd inspiratie voor wat je gaat eten tijdens het avondeten.  

Ga voor klassiek of exotisch met een groentebox

Ben jij iemand die graag out of the box denkt? En vind je het leuk om steeds weer iets nieuws te proberen? Dan kan bij het bestellen van je groentes. Zoals we eerder aangaven, kun je zelf kiezen welke groente en fruit je graag wilt hebben. Je kunt het zo exotisch of klassiek maken als je zelf wilt. Houd het klassiek met paprika en ui of doe eens gek en kies voor alfafa of Romanesco. Welke groente staat er binnenkort bij jou op tafel?