Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Met een luxe jacht het water op dankzij bootverhuur in Zeeland

Droomt u ervan om eens heerlijk het water op te gaan met een luxe jacht? Dan is bootverhuur in Zeeland wellicht een goede optie voor u. Bij een bedrijf als Waterfront Jachtcharter in Kortgene kunt u terecht voor diverse luxe motorjachten. Wilt u uw partner eens verrassen met een groots gebaar? Of wilt u samen met uw vrienden genieten van een weekendje op een ultiem luxe motorjacht? In beide gevallen kunt u hiervoor uitstekend terecht bij de bootverhuur van Waterfront Jachtcharter in Kortgene, Zeeland. Vanaf deze plaats vaart u langs de mooiste vaarroutes in de omgeving en komt u volledig tot rust. U geniet op deze manier van een welverdiende luxe vakantie.

Ook voor compleet uitgeruste zeiljachten kunt u hier terecht

Bij deze bootverhuur in Zeeland kunt u ook terecht voor zeiljachten. Net als de motorjachten zijn deze zeiljachten zeer modern en goed uitgerust. Wat voor jacht u ook gaat huren, in elke vaartuig zit een vijfsterrenpakket waarmee u een optimale vakantie beleeft. Hierin zit onder andere een Nespresso-apparaat met cups, een theebox met diverse soorten thee, een luxe Rituals bad/douche set, kaarsen, toiletpapier en vaarkaarten. Bovendien worden de bedden voor u opgemaakt en ontvangt u per persoon een badhanddoek en een gewone handdoek. Daarnaast ontvangt u nog een hoop andere dingen in een dergelijk vijfsterrenpakket.

Bekijk de website en boek uw jacht

Wilt u graag gebruikmaken van de bootverhuur van Waterfront Jachtcharter uit Kortgene in Zeeland? Neem dan zeker even een kijkje op hun website en ontdek welke motorjachten en zeiljachten ze zoal verhuren. Heeft u een vaartuig gevonden dat u graag wilt huren? Boek uw jacht dan direct online, zodat u ervan verzekerd bent dat u het jacht op de gewenste datum kunt gebruiken. Bij eventuele vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met de medewerkers van deze bootverhuur uit Zeeland. U vindt de contactgegevens ook op hun website.