Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Mijn ervaring met Bouw Advies van der Steuijt

Ik werk al jarenlang samen met een bedrijf dat het VVE beheer van een pand een stuk gemakkelijker voor me maakt. Ik heb een aantal grote bedrijfspanden onder mijn hoede en daar ben ik best wel druk mee! Door de jaren heen heeft dit bedrijf me al meerdere malen uit de brand geholpen. Bijvoorbeeld toen ik op zoek was naar een goed bedrijf dat een bouwkundige keuring kan uitvoeren, en naar een bedrijf dat specialist is op het gebied van een meerjaren onderhoudsplan. Vandaag vertel ik meer over hoe ik dit ervaren heb.

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Eerst vertel ik meer over het meerjaren onderhoudsplan. Dit plan wort ook wel de MJOP genoemd en het opstellen hiervan is geen gemakkelijke klus die men zomaar even zelf uitvoert. Maar waarom is dit plan zo handig? Het zorgt ervoor dat het precies duidelijk is welk onderhoud wanneer en door wie uitgevoerd wordt.

Bovendien heeft men door dit plan goed op een rijtje wat er moet gebeuren om veroudering en eventuele renovatie te voorkomen. Daardoor kunnen eventuele onverwachte uitgaven voorkomen worden. Ideaal! Het opgestelde plan is duidelijk en geeft veel inzicht. Echt een aanrader voor hen die meerdere panden onder hun toezicht hebben.

Keuring van een nieuw pand

Na een aantal jaren besloot ik nog een bedrijfspand te kopen. Echter was er toen wel een bouwkundige keuring in Den Haag nodig. Deze keuring geeft inzicht in eventuele mankementen een het pand, waardoor er ruimte komt om te onderhandelen over de verkoopprijs. Daarnaast zorgt een bouwkundige keuring ervoor dat de kans dat u met een aankoop de fout in gaat, kleiner wordt.

Wanneer u kiest voor een bouwkundige keuring, kiest u voor zekerheid. Dat is dan ook precies waar wij voor gekozen hebben. Ik ben meer dan tevreden met de keuring, want daardoor heb ik een stuk minder dan de vraagprijs voor het pand betaald.

https://www.bavds.nl/