Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Nieuw dekbedovertrek 200×200 kopen?

Wanneer je een dekbedovertrek 200×200 wilt gaan kopen, komen er al snel een aantal zaken bij kijken. De keuzes die je hierin gaat maken, kunnen van groot belang zijn. Zo wordt je nachtrust namelijk enorm beïnvloed door een dekbedhoes. Je wilt bijvoorbeeld niet een overtrek dat de huid irriteert, maar ook is het belangrijk dat het een tijdje meegaat. Zeker gezien je een dekbedovertrek regelmatig wilt wassen, is het belangrijk dat je voor een goede kwaliteit gaat. Dat is nog niet alles, want het oog wil uiteraard ook wat. Zo kan een overtrek in een mooie kleur of leuke print alles uitmaken voor het uiterlijk van je slaapkamer.

Een dekbedovertrek voor een heerlijke nachtrust

De kwaliteit is belangrijk, maar de stof zelf is al net zo van belang. Een katoenen omhulsel neemt vocht op, is luchtig en kan je makkelijk wassen. Een hoes van katoen kan ook nog eens worden gecombineerd met andere stoffen, waardoor je een diversiteit aan keuzes krijgt. Zo kan je in de zomer een luchtige stof nemen en voor de winter kies je gewoon een warmere stof uit zoals flanel. Een dekbedovertrek van 200×200 kan je makkelijk op een bed van 140×200 kwijt, maar deze maat zal het eveneens op een twijfelaar van 120×200 goed doen.

Aankleding van je slaapkamer

Het dekbedovertrek hoeft niet altijd van katoen te zijn, voor een chique stijl kan je ook een satijnen omkleedsel kiezen. Een dekbedomhulsel kan het uiterlijk van je slaapkamer maken of breken. Zeker wanneer je muren een neutrale kleur hebben, kan het leuk zijn om je dekbedovertrek juist in een opvallende kleur of print te nemen. Je kan zelfs meerdere dekbedomhulsels kiezen en thema’s gebruiken. Zo kan je overtrekken kopen die bij de seizoenen en/of feestdagen passen of je zoekt gewoon je favoriete kleuren uit.