Passion 4 Web
Image default
Mode en Kleding

Nieuwste trends in lingerie

De zomer komt er weer aan! Dat betekent een nieuw seizoen voor trends in de mode, dus ook lingerie. De afgelopen jaren hebben de ‘body positive’ campagnes de lingeriewereld opgeschud en een nieuw leven ingeblazen. Bovendien mag lingerie gezien worden! Met deze nieuwe trends ben jij weer helemaal op de hoogte.

Lingerie mag gezien worden

Madonna deed het al in de jaren ’80, zij begon de trend door lingerie als outerwear te gebruiken. Tegenwoordig mag een mooie bh best gezien worden, al doen we dat in 2022 meer ingetogen. Door er bijvoorbeeld een sjiek jasje of jurkje overheen te dragen. En ga lekker los met kleur, het maakt volgens de laatste trends niet uit welke kleur je pakt. Bekende merken als Aubade spelen tegenwoordig helemaal in op de kleurentrend, er zit voor iedereen iets tussen.

Kant

Deze trend is al geruime tijd aanwezig, maar gaat voorlopig nog niet weg! Deze zomer in veel varianten te vinden, van bloemen- tot grafisch kant. Het geeft niet alleen een luxe, chique en verleidende uitstraling, er zijn ook nog eens talloze combinaties en verschillende soorten te vinden. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om combinaties te maken met kant en satijn. Ook dit is in vele kleurencombinaties te vinden.

Draagcomfort

Dit is een sterk opkomende trend in de lingeriewereld. Het simpele karakter moet het verlangen naar comfort benadrukken om te doen vergeten dat je lingerie draagt. Met kleuren in natuurlijke, huidskleur tinten wordt dus vastgehouden aan deze trend. Het belangrijkste van deze trend is natuurlijk dat jij je er goed in voelt.

Milieuvriendelijke lingerie

Misschien een trend die ook minder op het uiterlijk gericht is, maar meer op de maatschappelijke bijdrage. Steeds meer lingerie merken vinden het belangrijk dat de producten die zij aanbieden zijn gemaakt van duurzame stoffen. Bij veel collecties is hier al op ingespeeld, de verwachting is dat deze trend alleen nog maar groter wordt.