Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar leuke evenementen. Bij Rent & Event in Volendam kun je tal van uitjes boeken.

Het aanbod van activiteiten is gigantisch bij Rent & Event. Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam.

Fietsverhuur in Volendam

Bij Rent & Event bieden ze fietsen aan voor iedereen. Je hebt een ruim assortiment fietsen die verhuurd worden vanaf de dijk van het bekendste dorp van Nederland, Volendam! Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen huren

 

Elektrische choppers huren in Volendam

Het meest geboekte uitje in Volendam is wel de E-scooter. Hiermee rijdt je binnen een paar uur in de rondte van Volendam De e-choppers rijden 25 km per uur. Je hebt wel een rijbewijs nodig hiervoor.

Familie Activiteiten in Volendam

Kinderuitstapje ontdekken? Het zeer gevarieerde aanbod op de website van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje weg. Een kinderspeurtocht, bezoek aan een kaasboerderij of gewoon lekker rondwandelen. Er is genoeg te beleven.

Bedrijfsuitje Volendam

Elk bedrijf heeft eens per jaar een bedrijfsuitje. Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. Door de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Pak de boot en varen, bezoek een palingrokerij, of huur een elektrische fatbike. Ze helpen graag met een totaal pakket verzorgen inclusief borrelavond.

Teamuitje in Volendam

Elk voetbalteam heeft eens per jaar een bedrijfsuitje. De medewerkers van Rent & Event staan klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Pak de boot en varen, maak een foto in volendamse klederdracht, of doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief feestavond, een lunch of feestavond.

Activiteiten in Volendam

Een groepsactiviteit ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. Het aanbod met

arrangementen zijn te boeken voor kleine maar ook hele grote groepen. De activiteiten zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te beleven. Fietstochten, Wie is de Mol spelen, Met zijn allen een escapetour doen door de stad, ontdek ze snel.}

Ben je geïnteresseerd in een leuk uitje of event?

Laat ons weten wat jullie willen en de collega’s van Rent & Event maken een passend aanbod voor een geweldig evenement. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

Tot snel in het mooie Volendam!