Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Peuterspeelzaal Utrecht

Peuterspeelzaal Utrecht

Bent u op zoek naar een Peuterspeelzaal Utrecht? Dan bent u bij ons verblijf aan het juiste adres. Tegenwoordig werken veel ouders allebei, waardoor jonge kinderen opgevangen moet worden. U wilt natuurlijk dat uw kinderen op een goede plek worden opgevangen. In dit artikel leest u de voordelen van ons kinderdagverflijf Utrecht. kinderdagverblijf Utrecht: verschillende groepen Het voordeel is dat er bij ons kinderdagverblijf verschillende groepen zijn. Dit is zeer voordelig voor uw kind, want dan wordt deze opgevangen op een plaats met kinderen van zijn of haar leeftijd. Aan de ene kant is dat natuurlijk hartstikke leuk, want dan kan uw kind heerlijk spelen met andere kinderen van die leeftijd. Dit is bovendien ook erg goed voor de ontwikkeling. In elke groep hangt een zeer prettige sfeer en dat vinden we dan ook zeer belangrijk.

kinderdagverblijf Utrecht: fijne locatie

Een ander voordeel van kinderopvang Utrecht is dat u kunt profiteren van een zeer fijne locatie. Het dagverblijf bevindt zich namelijk in het centrum van Utrecht. U hoeft dus niet ver te reizen, indien u woonachtig bent in Utrecht en dat is natuurlijk fijn. Meestal heeft u immers haast in de ochtend en dan wilt u niet veel tijd kwijt zijn aan het reizen. Daarom kiezen ouders ook vaak voor ons kinderdagverblijf. Het ligt lekker centraal!

Kinderopvang Utrecht: scherpe prijzen

Een ander voordeel is dat wij scherpe prijzen hebben. We hanteren namelijk een uurprijs van €8,60, maar het is ook mogelijk om een dagprijs af te spreken. In veel gevallen kunt u profiteren van een kinderopvangtoeslag, waardoor deze kosten ook nog eens gedekt worden. Voor meer informatie daaromtrent kunt het beste kijken op de toeslagenwebsite van de overheid. Daar staan alle voorwaarden omrent de kinderopvangtoeslag alwaar u gebruik van kunt maken. We zien u graag tegemoet op onze website.

https://www.hetkevertje.nl/