Passion 4 Web
Image default
Meubels

Schaf een luxe pocketveermatras aan bij deze zaak nabij Utrecht

Fidder Slapen is een beddenwinkel met een breed aanbod aan producten. U vindt bij deze zaak in Woerden verschillende bedden en matrassen uit het midden- tot topsegment. Zo vindt u bij deze professionals in de buurt van Utrecht bijvoorbeeld een comfortabel pocketveermatras. U heeft ook de keuze uit verschillende bedden van topmerk Hästens. Als u nog niet weet waar u precies naar op zoek bent, helpen deze specialisten u graag. Zij horen graag wat uw wensen zijn, zodat zij u langs de juiste modellen kunnen begeleiden.

Een pocketveermatras van deze zaak biedt u ultiem slaapcomfort

In een pocketveermatras zit iedere veer verpakt in een ‘pocket’. Daardoor voelt u het metaal van de veer niet. Dit maakt uw matras ook extra luchtig, zodat uw bed altijd fris blijft. Bij deze speciaalzaak vlak bij Utrecht kunt u een pocketveermatras kopen van verschillende merken. Zo vindt u bijvoorbeeld modellen van het merk dat de pocketveer heeft uitgevonden: Vispring. Daarnaast bieden deze professionals modellen aan van het Nederlandse merk Pullman. U kunt de matrassen tijdens een afspraak in de showroom gerust uitproberen.

Bekijk ook de topproducten van Hästens

Bij deze speciaalzaak vindt u ook bedden, dekbedden en meer van Hästens. Dit topmerk gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen voor bedden. Zo profiteert u bijvoorbeeld van het comfort van gemasseerd paardenhaar, katoen en wol. Er zijn verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende stoffen en een frame, continentaal of boxspring ontwerp. U stelt uw bed dus zelf samen, waardoor u zeker tevreden bent met het eindresultaat.

Koop de beste producten voor uw nachtrust bij deze zaak

Om een optimale nachtrust te garanderen, koopt u uw slaapbenodigdheden bij deze speciaalzaak in Woerden. U vindt bij Fidder Slapen, dicht bij Utrecht, alles: van een luxe pocketveermatras tot bedden van Hästens. Plan direct uw afspraak in om te proefliggen in de showroom onder begeleiding van een slaapexpert.