Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Sloepen voor de verhuur aan De Vecht

Woont u in de omgeving van Amsterdam of Utrecht? Dan moet u de Loosdrechtse Plassen gezien hebben! Een perfecte manier om deze streek te ontdekken is door een bootje te huren. Kom helemaal tot rust in de natuur van dit prachtige gebied en laat u verrassen door de verschillende vogelsoorten, bloemen en planten. In Breukelen ligt een jachthaven wat als een van de mooiste watersportgebieden in Nederland geldt. Hier vindt u ook De Eerste Aanleg, waar u met sloepen voor de verhuur De Vecht kunt gaan verkennen. Het maakt niet uit of u ervaring heeft met varen, of dat u met een groot of klein gezelschap bent: dit bedrijf heeft voor ieder wat wils.

Ontdek de Loosdrechtse Plassen vanaf het water

Bij De Eerste Aanleg kunt u diverse soorten sloepen voor de verhuur gebruiken om De Vecht vanaf het water te bekijken, geheel op uw eigen tempo. U heeft keuze uit een ruim assortiment aan sloepen, waaronder ruime of kleine sloepen, motorboten, vissersboten of kano’s. Zo kunt u voor diverse activiteiten en gezelschappen een geschikte boot vinden. Het is ook mogelijk om voor een groot gezelschap boten te huren bij dit bedrijf; er zijn boten tot en met 35 personen. Daarnaast is het mogelijk om na afloop van uw trip een drankje te nuttigen in het gezellige bruine café op de jachthaven. Zo kunt u de gezellige dag nabespreken. U hoeft niet over een vaarbewijs te beschikken om een bootje te huren, maar moet wel minimaal 21 jaar oud zijn.

Laat u verrassen door de mogelijkheden van dit bedrijf

Wilt u ook een van de mooiste jachthavens van Nederland bekijken? Bezoek dan De Eerste Aanleg in Breukelen en ontdek dit prachtige gebied vanaf het water. Wilt u meer informatie over de verhuur van sloepen aan De Vecht bij dit bedrijf? Neem dan contact op met het bedrijf. Zij helpen je graag om een geschikt bootje te vinden. Zo bent u verzekerd van een geslaagd dagje uit!

https://eersteaanleg.nl/