Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Tweepersoons dekbedovertrekken van SNURK

Met een dekbedovertrek van SNURK is op tijd naar bed gaan geen probleem. De allerfijnste materialen zorgen ervoor dat je met plezier naar bed gaat en s’nachts geniet van een heerlijk slaapcomfort. Neem een douche, poets jouw tanden en trek je SNURK pyjama aan. En kijk mee naar de prachtige collectie tweepersoons dekbedovertrekken van SNURK. Schaapjes tellen is niet meer nodig.

Tweepersoons dekbedovertrek met print

Alle SNURK prints worden met liefde en aandacht gemaakt door de SNURK ontwerpers. Daarom vind je bij SNURK altijd een uniek tweepersoons dekbedovertrek die bij je past. Jong van geest? Alle SNURK kids prints zijn ook verkrijgbaar in 2-persoons maten. Op zoek naar een effen dekbedovertrek? Ook die heeft SNURK in het assortiment. Deze lijn hotelkwaliteit beddengoed zorgt dat je elke nacht kan slapen alsof je in een 5-sterren hotel slaapt.

Tweepersoons katoenen dekbedovertrek

Een dekbedovertrek van 100% biologisch katoen is extra fijn in de zomer. Katoen is namelijk erg zacht en ademend. Hierdoor lig je er toch ontspannen bij op een warme zomernacht. Daarnaast is een dekbedovertrek van katoen vochtregulerend, dus geen klamme nachten meer. Kom in zomerse sferen met bijvoorbeeld het Palm Beach dekbedovertrek of het Flower Fields dekbedovertrek.

Duurzaam dekbedovertrek van 100% biologisch katoen

Zoek je een dekbedovertrek van 100% biologisch katoen, maar wil je niet te veel betalen? Dan ben je bij SNURK aan het juiste adres! De producten worden in Portugal gemaakt, dus dicht bij huis. Het chemische proces om een dekbedovertrek strijkvrij te maken, vindt SNURk te belastend voor het milieu. Als je het dekbedovertrek aan de lucht laat drogen, vallen die kreukels ook reuze mee! Maakt ze ook lekker crispy en fris. Slaapt wel zo lekker. Bekijk de gehele collectie op www.snurk.nl.