Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Social engineering

Wat is social engineering?

In de huidige maatschappij is technologie zeer belangrijk. Bedrijven zijn dan ook erg afhankelijk van hun ICT-systeem. Dit zorgt er wel voor dat ze kwetsbaar zijn voor social engineering. Social engineering is een methode waarbij cybercriminelen de werknemers van een bedrijf manipuleren om vertrouwelijke bedrijfsinformatie te verkrijgen. Dit gebeurt onder andere door phishing of het (onwetend) installeren van schadelijke software. Het is voor een bedrijf dan ook cruciaal alle data goed te beschermen om dit soort cyberaanvallen te vermijden.

Laat uw systeem hacken

Om eventuele beveiligingsfouten in uw ICT-systeem op te sporen, schakelt u best professionele hulp in. Auxzenze is dé specialist in het beveiligen van online werkplekken. Dankzij het zogenaamde ‘ethical hacking’ sporen ze op een efficiënte manier de zwakke plekken in uw netwerk op. Hun experts hacken als het ware zelf uw bedrijfssysteem om kwetsbaarheden te ontdekken. Zo wordt elk risico duidelijk in beeld gebracht en kan u meteen de nodige stappen ondernemen.

Een realistische simulatie

Tijdens het ethical hacking maakt een expert van Auxzenze gebruikt van een penetratietest. Op deze manier wordt er een echte cyberaanval nagebootst. Een medewerker van Auxzenze probeert namelijk op allerlei manieren beveiligde bedrijfsgegevens in handen te krijgen. Na de penetratietest stelt Auxzenze een uitgebreid rapport op. Zo weet u waar de zwakke plekken zich bevinden en kan u zich optimaal tegen een echte aanval beschermen.

Een optimale databeveiliging

Auxzenze is een ervaren ICT-dienstverlener die de databeveiliging van uw bedrijf efficiënt onderzoekt. Na hun analyse delen ze al hun bevindingen en bieden ze praktische oplossingen aan. Bovendien beschikken ze over uitstekende beveiligingssoftware die uw data optimaal beschermt. Dankzij de professionele hulp van Auxzenze vermijdt u schadelijke datalekken en geeft u criminele hackers helemaal geen kans meer!

https://www.auxzenze.nl/

Gerelateerde artikelen

Een unieke muurschildering, ook voor uw huis

Maak van jouw keuken een droomplek

Reken ook op innovatieve expertise