Passion 4 Web
Image default
Gezondheid

Software op maat voor gezondheidszorgprofessionals

Run jij je eigen praktijk en ben je op zoek naar logopedie software? Zoek je één pakket waarin je je complete administratie, de clientgegevens en het EPD kunt integreren? Incura is de partner die jij zoekt! De alles-in-één praktijksoftware is gebruikersvriendelijk en flexibel. Jij bepaalt welke sjablonen, opties en tools je wel of niet gebruikt. Speciaal voor losse notities zijn er zogenoemde ‘vrije formulieren’. De dashboardfunctie zorgt altijd en overal voor een actueel overzicht. Doordat je online werkt, heb je de mogelijkheid 24/7 in te loggen via tablet, smartphone, laptop of pc. Incura maakt administreren eenvoudig en zorgt ervoor dat jij tijd bespaart. Als je kiest voor Incura kun je je meer toeleggen op datgene waar je zo goed in bent: het oplossen van spraak-, taal-, slik-, stem- en gehoorproblemen.

Software met diverse functionaliteiten

Incura epd ggz is niet alleen geschikt voor logopedisten. Ook ergo-, oefen- en fysiotherapeuten bedienen zich ervan. De software is zo ontwikkeld dat je een en ander kunt aanpassen aan jouw wensen. Een zorgpad ontwerpen? Patiëntgegevens inzien? Factureren? Dit en veel meer doe je in het Incura programma. Dit zijn een paar voorbeelden van functionaliteiten die voor psychologen handig zijn:

-declaratie aan alle zorgverzekeraars en/of de gemeente;

-een koppeling met de pilot zorgclustermodel;

-een koppeling met een EVS;

-dossieropbouw;

-afzonderlijke registratiemogelijkheid voor coaching-, mindfulness-, scholing- en supervisiebijeenkomsten.

Hulp op afstand is sinds de corona-uitbraak actueel. Dit is de reden dat Incura de afgelopen tijd hard heeft gewerkt om beeldbellen via WeSeeDo mogelijk te maken. WeSeeDo is 100% veilig. Er wordt geen video en audio opgeslagen. Alles gebeurt realtime en volgens de Europese privacywetgeving. Een beeldbel-/ videoconsult doe je voortaan dus ook via Incura.

Wil jij ook meer tijd aan je cliënten besteden en minder bezig zijn met administreren? Je bent meer dan welkom bij Incura. Op de website kun je een formulier invullen voor de aanvraag van een overstapgesprek. Je krijgt een uitgebreide uitleg over de software. Er wordt verteld welke licentiemogelijkheden er zijn. En je krijgt inzicht in de kosten die verbonden zijn aan Incura-software.

https://www.incura.nl/