Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Stoelhoezen op maat

Heb je thuis een stoel staan die aan vervangen toe is of heb je op zolder een nog een stoel staan die heerlijk zit, maar niet in het interieur past? Dan is het een leuk idee om een stoelhoes te gebruiken. Stoelhoezen die zijn er in veel verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Hierdoor kun je jouw stoel een nieuw leven geven door een nieuwe look te creëren. Ben je een keertje toe aan een ander kleurtje of een andere stijl in jouw huis? Ook dan is een stoelhoes heel erg handig. Je kan zo namelijk de sfeer en veranderen in huis. Kies een andere hoes voor over de stoel en je creëert een totaal andere look. Door de vele maten en stoelen die er zijn. Zijn de meeste stoelhoezen op maat gemaakt. Zo past de hoes van de stoel precies erom heen en kun je voortaan met diezelfde maten verder werken. Ook voor ander meubilair

Stoelhoezen wassen

Wat erg handig is aan stoelhoezen is dat als ze vuil zijn, je iets hebt geknoeid of dat je er een vlek in hebt. Je de mogelijkheid hebt om de hoezen van de stoelen te halen en ze schoon te maken en te wassen wanneer nodig is en wanneer dit mogelijk is. Zo heb je nooit een vuile stoel of een stoel die erg nat is van het schoonmaken of schrobben op de stoel. Ook wordt een stoel vaak beschadigd bij het hard schoonmaken van een stoel. De stofdeeltjes verslijten zo sneller en de kleur wordt anders door de jaren heen. Heb je een stoel met vaste kussens of een stoel die wit is? Dan merk je al snel dat je de stoel vaker zal gaan moeten schoonmaken en dat deze taak niet gemakkelijk verloopt en lastiger is dan je dacht. De kans dat deze eigenaars de volgende keer een andere stoel kiezen is groot, want de irritaties en onhandigheden zijn blijven hangen.

Eetkamerstoelhoes van stretch stof

Een eetkamerstoel is een stoel die het meest gebruikt wordt in een huis blijkt uit onderzoek. Het vies worden of het beschadigen van deze stoelen is daarom sneller gebeurt dan je denkt. Hoezen voor eetkamerstoelen zijn een ideaal idee om deze snelle vuiligheid te voorkomen en om de stoelen te beschermen. Naast op maat gemaakte stoelhoezen bestaan er ook nog stoelovertrekken. Deze zijn meestal van een stretch stof gemaakt, zodat de hoes heel gemakkelijk over de stoel heen kan worden getrokken.

https://web-wings.nl/