Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Tandtechniek TTL Appelhof

Tanden bleken

Als het gaat om uw gebit, dan kunnen er veel problemen zijn alwaar u mee te maken kunt krijgen. Aan de ene kant zijn er natuurlijk de ‘echte’ tragische problemen. Daarbij kunt u denken aan een ontstoken kies, een kapotte tand en ga zo maar verder. Maar er zijn ook nog de zogenaamde esthetische problemen. Uw tanden kunnen er na verloop van de tijd bijvoorbeeld minder mooi uit gaan zien. In die gevallen kan tanden bleken dan een echte aanrader zijn. Het is een ideale manier om uw tanden weer mooi wit te maken en het is ook nog eens veilig en niet ongezond!

Snurkbeugel op maat

Een groot probleem waar veel mensen tegenaan lopen is snurken. Sommige mensen snurken heel af en toe: bijvoorbeeld als ze verkouden zijn. Daarnaast bestaan er mensen die heel zachtjes snurken, maar het kan ook zo zijn dat u het type bent dat juist heel hard snurkt. In dat geval kan dat zeer tragisch zijn. Niet alleen voor uzelf, maar ook uw eventuele partner waarmee u slaapt. Misschien schaamt u zich ook wel voor uw gesnurk. Wat het ook is: een snurkbeugel op maat kan in die gevallen een oplossing zijn. Zodat u minder gaat snurken en mensen weer op een aangename manier naast u kunnen liggen.

Implantaten gebit

Heeft u een kapotte tand, of meerdere kapotte tanden? Of zijn uw tanden niet meer van een uitstekende kwaliteit? In dat geval is dat hartstikke jammer natuurlijk, maar gelukkig leven we in een tijdperk alwaar u kunt profiteren van zeer veel verschillende oplossingen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een implantaten gebit te nemen. Dit is een goede lange termijn oplossing en uw tanden zien er dan prachtig uit. Bekijk de website voor de verschillende mogelijkheden hieromtrent.

http://www.ttl-appelhof.nl/