Passion 4 Web
Image default
Woning en Tuin

Tips om je huis op te leuken

Er zijn zoveel manieren om je huis op te fleuren, maar een van de mooiste en betaalbaarste methoden is om wat verse bloemen of planten toe te voegen. Niet alleen zal je huis er levendiger en uitnodigender uitzien, maar je zult ook genieten van de heerlijke geur die ze met zich meebrengen. Dus als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om uw huis een facelift te geven, overweeg dan om wat verse bloemen of planten toe te voegen!

Planten

Zelf vind ik de mooiste manier om je huis op  te fleuren het toevoegen van planten. Ik hou ook niet voor niets erg van een zogenoemde jungle vibe in je huis. Dit kun je prachtig creëren door het toevoegen van verschillende soorten planten aan je interieur. Om een goede vibe te creëren is het belangrijk dat je planten bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Ook is het hierbij goed om te spelen met de lengte van planten en de hoogte waar ze op staan. Hierbij kunnen ook hangplanten goed helpen om extra sfeer te creëren doordat deze van bovenaf komen en niet van de grond zoals de rest.

Bloemen

Ook met bloemen kan je je huis prachtig maken. Het voordeel van bloemen is dat je hiermee goed kan spelen met de verschillende kleuren. Welke kleur ook domineert in je meubilair er zijn altijd bloemen die daar bij passen. Je kan gebruik maken van enkele bloemen om subtiele tinten te geven aan je woonkamer. Maar je kan deze ook combineren met planten om je huis om te toveren tot een kleurrijke jungle.

kunstwerken

Met behulp van kunst kan je je woonkamer echt tot leven laten komen. Met name moderne wall art is hier prachtig voor. Ook dit kan je goed combineren met planten en bloemen om een echte jungle vibe te creëren. Zo kan je ervoor kiezen om canvassen van jungle landschappen of dieren te gebruiken om de jungle vibe helemaal compleet te maken. Als je op zoek bent naar een jungle style voor je huis zijn planten, bloemen en wall art je beste opties!