Passion 4 Web
Image default
Financieel

Bootverzekering en financiering afsluiten bij Eerdmans.nl

Bijzonder veel mensen dromen er tijdens hun leven van om een boot te bezitten. Heerlijk op eender welk moment kunnen varen naar plaatsen die je graag wil bezoeken, zeg nu zelf, het klinkt helemaal niet slecht. Voordat je dit kan doen spreekt het echter voor zich dat je een boot zal moeten kopen. Maar weinig mensen hebben de mogelijkheid om de aankoop van een eigen boot zomaar uit de hand te financieren. Dit betekent dat er een lening voor zal moeten worden afgesloten. Daarnaast wordt het ook sterk aangeraden om een bootverzekering af te sluiten. Wil jij hier graag meer over te weten komen? Lees dan snel verder en ontdek hoe Eerdmans.nl jou hierbij van dienst kan zijn.

Een financiering afsluiten voor je boot bij Eerdmans.nl 

Wanneer je graag een mooie, grote boot wenst te kopen spreekt het voor zich dat er hier best een aanzienlijk bedrag mee gepaard kan gaan. Het is dan ook niet meer dan normaal dat heel wat mensen er in de praktijk voor kiezen om voor het kopen van hun boot een financiering af te sluiten. Hiervoor ben je bij Eerdmans.nl aan het juiste adres. Deze bekende partij zorgt er namelijk voor dat je tegen zeer interessante voorwaarden een bootfinanciering kan afsluiten. 

In eerste instantie is het mogelijk om een financiering voor een boot te verkrijgen bij Eerdmans.nl voor een bedrag oplopend tot 150.000 euro. Daarbij geldt op moment van schrijven een rente vanaf 3,95 procent die in rekening kan worden gebracht. Op vlak van looptijd kan er worden gedacht aan een termijn van 12 tot 144 maanden. Het is bovendien bij deze partij mogelijk om tot honderd procent van de aankoopwaarde te lenen. Dit betekent dat een eigen inbreng niet is vereist. Op deze manier wordt het voor iedereen op een financieel toegankelijke manier mogelijk om een boot te bezitten. Ook zakelijke eigenaars van een boot kunnen overigens bij Eerdmans.nl terecht. 

Kan je ook een lening afsluiten voor een tweedehands boot?

Het spreekt natuurlijk voor zich dat lang niet iedereen er in de praktijk  voor kiest om een compleet nieuwe boot te kopen. Ook op de tweedehandsmarkt zijn er dan ook heel wat verschillende exemplaren beschikbaar die mogelijks je aandacht zullen trekken. Dit hoeft geen enkel probleem te zijn. Ook het afsluiten van een bootfinanciering voor een tweedehands exemplaar is mogelijk.

Een bootverzekering afsluiten bij Eerdmans.nl

In principe is het zo dat het in Nederland niet wettelijk verplicht is om een bootverzekering af te sluiten. Dit met uitzondering van bepaalde situaties waarin er wel een verplichting geldt voor het afsluiten van een zogenaamde WA-verzekering. Het spreekt in de praktijk echter voor zich dat het merendeel van de booteigenaren er sowieso voor kiezen om een verzekering af te sluiten voor hun vaartuig. Doet men dat niet en wordt men geconfronteerd met bepaalde schade? Dan kunnen de kosten namelijk al snel torenhoog oplopen. Door het afsluiten van een bootverzekering bij Eerdmans.nl zorg je er in de praktijk voor dat je altijd optimaal bent verzekerd tegen schade.