Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Uw huis verkopen aan investeerder

Heeft u al eens nagedacht over uw huis verkopen aan een investeerder? Wellicht heeft u zich al enigszins ingelezen, maar door bijvoorbeeld een geërfd huis te verkopen aan een investeerder maakt u geen kosten en krijgt u direct contant geld voor de woning. Dit is erg aantrekkelijk voor mensen die hun huis snel willen verkopen en liever geen (hoge) kosten kwijt zijn aan het op de markt zetten van een huis. Daarnaast komt het veel voor dat een geërfde woning ‘onder water staat’ (hogere hypotheek dan huiswaarde), waardoor het een zeer prettig idee kan zijn om de woning snel verkocht te hebben. Woning Investeerders Netwerk helpt u daarbij.

Over Woning Investeerders Netwerk

Woning Investeerders Netwerk verhandelt in courant vastgoed, wat interessant is voor beleggers en investeerders. Ze bestaan dan ook uit een groot netwerk van particuliere investeerders en professionele beleggers, dat sinds 2014 actief is in het aan- en verkopen en het beheren en verhuren van woningen. Onder de verkopers vallen veel mensen die een geërfd huis willen verkopen. Deze verkoop is vaak lastiger (door veelal leegstand van de woning), maar dit is juist aantrekkelijk voor investeerders. Woning Investeerders Netwerk begeleidt dit proces en zorgt ervoor dat u als verkoper het huis écht snel zult verkopen.

De voordelen van een geërfd huis verkopen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een huis snel wilt verkopen. Bij een geërfd huis is dit vaak van belang, om te voorkomen dat er kosten zoals erfbelasting betaald moeten worden. Door uw huis voor dat moment al verkocht te hebben aan een investeerder die tevens alle bijkomende kosten voor zijn rekening neemt, komt u hier mooi mee weg en heeft u geen restschuld. In plaats daarvan heeft u direct contant geld voor het huis en zijn er geen zorgen meer omtrent de woning.

Bovendien regelt Woning Investeerders Netwerk dit allemaal zonder een bord in de tuin en zonder geld te vragen voor bemiddeling of iets dergelijks. Kosten die door hen gemaakt worden voor het aanbieden van uw woning, worden betaald door de betreffende investeerder of belegger die koopt. Gedurende het korte proces is er altijd transparantie, er zijn geen kosten voor u en u kunt vooraf en tijdens het proces terecht voor vrijblijvend advies. Lijkt verhuur, overdracht van beheer of leasen u prettig? Het zijn allemaal mogelijkheden. Vraag hier gerust naar.

Huis snel verkopen

Neem bij interesse in uw huis verkopen aan een investeerder contact op Woning Investeerders Netwerk. Zij helpen u graag uw huis snel verkopen, zonder dat hier ook maar enige kosten aan verbonden zijn voor u. Iets erven kan leuk zijn, maar niet als u hier juist kosten aan kwijt bent. Daarom kunt u dankzij dit netwerk snel geld verdienen met een geërfd huis verkopen. Bekijk de website voor meer informatie.

https://woninginvesteerdersnetwerk.nl/