Passion 4 Web
Image default
Kinderen

Waarom een driewieler kopen?

Waarom niet! Een driewieler is misschien wel het leukste cadeau dat je kunt geven voor een kind dat nog niet kan fietsen. Met een driewieler leert het kind in elk geval al hoe het met een latere fiets om kan gaan en het zorgt voor veel plezier bij het kind. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen om een driewieler aan te schaffen. In deze blog vind je hier het antwoord op en hopen we je te kunnen overtuigen om een driewieler te kopen.

Reden 1: Wennen

We noemden het al even in de intro, maar een driewieler is een geweldige manier om jouw kind (of het kind die je een driewieler wilt geven) te laten wennen aan de bewegingen die moeten worden gemaakt op een fiets. Het kind hoeft nog geen balans te houden, wat het moeilijkst is op een fiets, maar maakt al wel de trapbewegingen. Het zelfde geldt voor het sturen, al is dat na een paar keer oefenen vaak al kinderspel.

Reden 2: Plezier

Op een driewieler kan het kind vaak veel plezier beleven. Het is vaak een upgrade van de loopfiets en gaat net weer wat sneller. Dat geeft het kind een kick en veel plezier. Vaak zien we dat vanaf 2 jaar kinderen geschikt zijn om op een driewieler te fietsen. Na de driewieler wordt vaak een overgang op een tweewieler (met zijwieltjes) ingezet.

Reden 3: Duurzaam vervangend speelgoed

Eigenlijk is een driewieler duurzaam vervangend speelgoed. Speelgoed is heel vaak na een paar wel weer leuk geweest. Dan wil het kind weer een andere uitdaging. Aan een driewieler behoudt je kind lange tijd plezier en daardoor hoef je ook minder ander speelgoed aan te schaffen. Een waardevol cadeau dus.

Driewieler online kopen

Wil jij een driewieler kopen voor je kind of iemand anders zijn/haar kind? Kijk dan eens online naar de mogelijkheden. Online een driewieler kopen kan soms vele malen goedkoper zijn dan in de winkel. Daarnaast heb je vaak ook hele leuke modellen. Succes met het vinden van de door jouw gewenste driewieler!

https://kidsbikes.nl/driewielers

Gerelateerde artikelen

Check de uitverkoop babyspullen