Passion 4 Web
Image default
Muziek

Uw piano laten restaureren door een expert

Wilt u uw piano laten restaureren door een expert op het gebied van piano’s? Dan is de specialist Evert Snel precies het bedrijf dat u zoekt. Wanneer u uw piano wilt laten restaureren wordt er door deze expert op vakkundige wijze weer nieuw leven in geblazen. Ze zijn een voorloper op het gebied van pianotechniek en weten uw piano dan ook op een efficiënte manier te restaureren. Zo bent u ervan verzekerd dat u snel weer de mooiste liederen speelt op uw piano. Bij dit bedrijf begrijpen ze als geen ander dat het restaureren van uw piano met de grootste zorg en precisie dient te gebeuren. Door de jarenlange ervaring met pianorestauraties, weten de medewerkers precies hoe ze na een analyse van de gebreken de restauratie uit dienen te voeren. Bij voorkeur wordt de restauratie bij u op locatie gedaan. Op de restauratiewerkzaamheden heeft u tot 5 jaar garantie en indien transport nodig is, wordt deze uitgevoerd met een landelijke dekking.

Uw Bösendorfer laten onderhouden of een tweedehands model aanschaffen

Heeft u een Bösendorfer en is deze aan onderhoud toe? Door Evert Snel in te schakelen voor het onderhoud aan uw Bösendorfer, geniet u binnen de kortste keren weer van de zoete en volle klanken van dit prachtige instrument. Soms is klein onderhoud of een restauratie noodzakelijk om de prachtige klank te behouden. Het is daarnaast ook mogelijk om een tweedehands piano te kopen bij deze specialist. Koopt u een tweedehands Bösendorfer bij deze specialist? Dan zorgen zij dat alle restauratiewerkzaamheden uitstekend zijn uitgevoerd.

Neem contact op met deze specialist en bespreek uw wensen

Wanneer u geïnteresseerd bent in de diensten van deze expert op het gebied van piano’s of u wilt een piano kopen of huren, neem dan gerust contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder.