Passion 4 Web
Image default
Muziek

Ontdek de cursus DJ worden voor beginners

Droom jij van een glansrijke carrière als DJ? Wil je voor volle zaaien draaien? Zie je het als de mooiste uitdaging om een publiek voor je te winnen? Zorg voor een vliegende start in de muziekwereld door een cursus DJ worden voor beginners te volgen. Steeds meer muziekscholen bieden dergelijke cursussen aan om je te helpen jouw droom te verwezenlijken. Ervaring of voorkennis is hierbij meestal niet nodig. Wel moet muziek je passie zijn en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en motivatie.

Leer het vak op een muziekschool

Wanneer je in de Gooi- en Vechtstreek of Eemland woont is de Gooische Muziekschool in Bussum wellicht een goede optie. Deze school biedt een groot aanbod rijkserkende opleidingen aan binnen de dans-, muziek- en musicalwereld en is gevestigd op 8 locaties in de regio. Ook volg je hier een cursus DJ worden voor beginners. 2 ervaren vakdocenten leren jou de kneepjes van het vak. Zo leer je tracks mixen, naast elkaar draaien en maak je effects en loops. Daarnaast ontdek je ook de geheimen achter het mengpaneel. De school beschikt namelijk over een DJ-ruimte waar je alle benodigde apparatuur vindt om jouw gedroomde tracks te produceren. Naast deze technische vaardigheden leer je ook om goed naar muziek te luisteren. Zo werk je toe naar de perfecte climax en leer je welke muziekstijlen met elkaar te combineren zijn en welke juist niet.

Meld je aan bij deze muziekschool

De cursus DJ worden voor beginners is vanaf 10 jaar te volgen wordt zowel aangeboden aan kinderen als volwassen. Het lespakket bestaat uit 5 cursussen die ongeveer 45 minuten duren. Naast deze cursus volg je op de Gooische Muziekschool in Bussum ook andere lessen. De school biedt zowel privélessen als groepslessen aan voor verschillende leeftijden en niveaus. Op de website vindt je een overzicht van alle tarieven. Je meldt je aan via de website of door contact op te nemen.

https://www.degooischemuziekschool.nl/