Passion 4 Web
Boeken en Tijdschriften

Bekijk de aanbiedingen Telegraaf

Als je graag op de hoogte gehouden wordt van het laatste nieuws, kun je maar beter de krant lezen! Iedere dag weer kun je het nieuws doornemen wanneer dat het jou uitkomt. Heb je wel eens gekeken naar de aanbiedingen Telegraaf? Hierdoor kun je namelijk veel geld besparen en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ontdek daarom welke abonnementen er mogelijk zijn en hoeveel geld je kunt besparen.

 

Verschillende abonnementen en aanbiedingen Telegraaf 

Als je gaat kijken naar de aanbiedingen Telegraaf, dan heb je de keuze uit vier verschillende abonnementen. Het kan zijn dat hetgeen wat je wenst er niet bij staat, geen zorgen, want dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Zo kan er samen met je gekeken worden welke opties er dan bespreekbaar zijn. Deze opties zijn er sowieso:

 

–         Een premium abonnement, hierbij heb je onbeperkt toegang tot alle premium artikelen op de website, maar ook in de app.

–         Digitaal wil zeggen dat je iedere dag de digitale versie van de papieren krant kunt lezen.

–         Er kan ook gekozen worden voor digitaal en zaterdag. Hierbij krijg je dagelijks de digitale versie, maar op zaterdag krijg je nog extra de dikke papieren weekend krant.

–         Je kunt ook kiezen voor maandag tot en met zaterdag als abonnementsvorm en dan krijg je de papieren krant in de brievenbus en ook dagelijks de digitale versie.