Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Vacatures werktuigbouwkunde, grijp je kans!

De keuze voor je werkgebied begint al in de puberteit. Er wordt je op school gevraagd na te gaan denken over een gerichte opleiding. Best lastig als je nog geen idee hebt wat je later wilt gaan doen. De kans dat jij destijds hebt gekozen voor een vakgebied waar je hart helemaal niet ligt, is dus aanwezig. Wanneer je merkt dat je weinig plezier aan je werk beleeft of met tegenzin naar je werkplek gaat, is het tijd om op zoek te gaan naar iets anders. Heb je al eens gedacht aan werktuigbouwkunde?

Werktuigbouwkunde een veelzijdig vak

Technisch inzicht is iets dat niet iedereen per definitie heeft en dat terwijl het voor veel branches onmisbaar is. Hoe geweldig is het om een werktuig of machine te ontwerpen of te bouwen om deze vervolgens door anderen gebruikt te zien worden? Werkvelden, waarin werktuigbouwkunde veelvuldig aan bod komt, zijn:

  • scheepsbouw

  • machinebouw

  • constructiebouw

 

Veiligheid staat voorop

Als er iets belangrijk is, dan is het veiligheid. Bij het maken van constructies en machines kan de kleinste fout desastreuze gevolgen hebben. Het is niet voor niets dat er voor technische functies goede kennis wordt vereist. Om een goed beeld te krijgen van de meerwaarde van techniek kun je bij het bezoeken van een bedrijf je ogen eens goed de kost geven. De vacatures werktuigbouwkunde worden binnen een bedrijf echt op de meest uiteenlopende plekken ingevuld.

Bijdragen aan verbeterde constructies en machines

Hoe fijn is het om actief bij te dragen aan verbeterde machines en constructies die je zelf in het dagelijks leven tegenkomt? Als jij het onderscheid hebt weten te maken als mechanical engineer of conventioneel draaier draag jij actief bij aan de kwaliteit van veelgebruikte apparatuur en ontwerpen.

Werken in de werktuigbouwkunde

Heb jij de baan gevonden die bij jou past? Zorg dan dat je het arbeidscontract snel tekent. Voor je het weet ben je tekeningen aan het lezen en is jouw creatieve carrière begonnen.

 

https://www.t-pion.nl/