Passion 4 Web
Image default
Banen en opleidingen

Waardevolle cursussen van De eerste verdieping

Een opleiding waarin je al je mogelijkheden en talenten ontdekt. Waarbij je leert echt jezelf te zijn en je dromen waar te maken. Zodat je eindelijk zelf de regie in handen krijgt op je werk, in je privéleven en bij sociale contacten. Sta jij hier helemaal voor open? Je kunt je op de website van De eerste verdieping aanmelden. Dit zijn mogelijke trainingen om uit te kiezen:

  • een NLP opleiding;
  • een training Systemisch Werk;
  • een verdiepende cursus Body Mind;
  • een opleiding tot practitioner NLP;
  • en opleiding tot coach;
  • een NLPJong training.

Bij iedere cursus staat vermeld wanneer die gegeven wordt, hoeveel hij kost en wie de opleider is. Ook wordt de training inhoudelijk kort en bondig toegelicht.

Er zijn geen eisen om aan te voldoen als je je opgeeft. Iedereen is welkom. De lessen systemisch werk en NLP zijn toegankelijk en inspirerend van aard. Vind je het lastig te kiezen uit het cursusaanbod? In een persoonlijk kennismakingsgesprek helpt een van de coaches je de beste keuze te maken. Aan zo’n intake zijn geen kosten verbonden en een en ander is natuurlijk vrijblijvend. Oftewel: jij bepaalt uiteindelijk of en welke training je gaat volgen. Een adviesafspraak kun je 24/7 inplannen via www.1e-verdieping .nl. Je kunt je ook oriënteren tijdens een van de masterclasses en/of workshops. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: NLP in 1 dag, coachen in 1 dag, body mind in 1 dag en familieopstellingen.

We lichten het thema familieopstellingen graag toe. Een familieopstelling moet je zien als een groepssessie waarbij een van de deelnemers een probleem, belemmering of vraagstuk centraal stelt. Om meer inzicht te krijgen wordt een ruimtelijke opstelling gemaakt. Verschillende deelnemers gaan verspreid in het leslokaal staan. Zij vertegenwoordigen bepaalde familieleden (of vrienden, of collega’s) van degene die de kwestie inbrengt. Er ontstaat een tableau vivant.  Met behulp van de trainer wordt stapje voor stapje duidelijk waar knelpunten vandaan komen en waar bepaalde hardnekkige emoties voor staan. Een familieopstelling is niet alleen voor de ‘hoofdpersoon’, maar ook voor de ‘representanten’ leerzaam.
 

https://www.1e-verdieping.nl/

Gerelateerde artikelen

Een freelance developer inhuren

Start met een opleiding nagelstyliste

Boekhoudkundig medewerker