Passion 4 Web
Image default
Beauty en verzorging

Online inspiratie voor vrouwen over wimperextensions

Het laten zetten van wimperextensions geven je direct die Bambi-look die veel vrouwen (maar ook mannen) zo aantrekkelijk vinden. Fladderende wimpers waar je verder niets meer aan hoeft te doen. Geen mascara meer in de vroege ochtend. Vooral meisjes en vrouwen die weinig wimperharen bezitten zijn extensions de ultieme oplossing. De weinige wimperharen die je bezit heb je vaak al met allerlei mascara’s geprobeerd op te pimpen. Door veel mascara op te brengen krijg je van die harde haartjes die onnatuurlijk ogen. Ook nepwimpers zijn geen optie. Deze moeten elke dag weer op je oogleden worden geplakt en er ’s avonds weer vanaf worden getrokken. Echt superslecht voor je ogen.

Al langer op zoek naar ogen met een verleidelijke blik? Er is genoeg online inspiratie voor vrouwen te vinden op wimperextension gebied.

Alles wat een vrouw moet weten over wimperextensions

Wimperextensions nemen steeds meer in populariteit toe. De mooiste extensions zijn degene die niet direct opvallen. Soms zie je wel eens wimperextensions bij meisjes of vrouwen die een beetje té zijn. Té vol, té veel en een onnatuurlijke uitstraling. Belangrijk dus, om ruim van te voren je blik te verbreden en op zoek te gaan naar de juiste persoon die extensions bij jou kan zetten. Ga eens rondvragen bij je vriendinnen en doe online inspiratie op. Wanneer extensions goed zijn aangebracht, dóén ze ook werkelijk wat voor je ogen en uitstraling.

De voor- en nadelen

Alles wat een vrouw moet weten over wimperextensions zijn natuurlijk de voor-en nadelen. Voordelen zijn in het kort

  • Het gemak, niet meer zo lang met make-up in de weer en
  • een geweldige oogopslag

Aanbrengen van wimperextensions

De basis voor extensions zijn je eigen wimpers. Het ligt aan de lengte en conditie van je wimpers hoe lang extensions blijven zitten. Voordat je extensions krijgt aangemeten, zal eerst worden gekeken door de specialist wat bij je past. Heb je dunne korte wimpers dan wil je niet direct van die wimpers die halverwege je wangen komen. Ook is leeftijd, gebruik van make-up en de vorm van de ogen belangrijk. Heb je hangende oogleden dan is het niet slim om wimperextensions, die direct vanaf de inplant krullen, te laten aanbrengen. Wimperextension voor iemand die wat hangende oogleden heeft is gebaat bij wimpers die vanaf de aanplant iets recht zijn en dan gaan krullen. Een professional zal dit direct zien.

Het zetten van wimperextensions duurt 1 tot anderhalf uur en je ligt deze tijd met gesloten ogen. Het is niets anders dan het zetten van haartje voor haartje op je eigen wimpers. Dit geeft het meest natuurlijke effect. Je wimpers worden als het ware verlengd.

Nooit doen met wimperextensions!

  • Géén oogmake-up en schoonmaakproducten die olie bevatten gebruiken
  • Probeer niet in je ogen te wrijven

Normaal gesproken verlies je elke dag een wimperhaartje. Dus ook de extension gaat dan mee. Na een week of 2 merk je pas dat je wimpers ietsje dunner worden.

Na een week of 3 ondervinden de meeste vrouwen dat de wimperextensions echt minder worden.

Nadelen

Verslavend

Veel vrouwen merken dat ze steeds weer extensions willen. Je bent begonnen ze te laten zetten voor een feestje, maar je vindt het zo leuk en praktisch, dat je ze wilt blijven behouden. Heb je geld genoeg, dan is het geen probleem. Wimperextensions zijn best wel kostbaar om deze regelmatig te laten aanbrengen.

Nog een paar nadeeltjes kunnen zijn:

  • Make-up moet worden aangepast
  • Je kunt ontstoken ogen krijgen
  • Het wordt een soort verslaving

Alle informatie die je nodig hebt kun je vragen in de salon waar wimperextensions worden gezet. Heb je al wimperextensions en wil je deze kwijt? Ga dan niet zelf zitten rommelen, maar ga naar de extensionsalon om deze te laten verwijderen. Zij hebben daar de speciale spullen voor.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

Gerelateerde artikelen

De beste tips tegen droog haar

Help vrouwen met kanker door je haar te doneren

Zorgeloos genieten van blijvende schoonheid door permanente make-up