Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Waarom Rogier Messersmid de aangewezen relatietherapeut is

Herstel het evenwicht in uw relatie met de hulp van een relatietherapeut

Waarom is een relatietherapeut nodig

Een relatie kan door verschillende redenen onder druk komen te staan. Zo kan het zijn dat er vaak onnodige discussies ontstaan of dat er simpelweg sleur op zit. Als jullie er samen niet uitkomen, kan relatietherapie uitkomst bieden. Een relatietherapeut zorgt voor een onpartijdig kader die naar beide kanten van het verhaal luistert. Op basis hiervan krijgt de therapeut inzicht in de problemen en komt hij zo tot een structurele oplossing.

Rogier Messersmid

Bent u op zoek naar een relatietherapeut Den Haag, dan is Rogier Messersmid de aangewezen persoon. Deze ervaren therapeut organiseert intensieve sessies om tot de kern van het probleem te komen. Dit koppelt hij aan praktijkoefeningen en zelfs huiswerk om zo tot het evenwicht te herstellen. Bovendien zorgt hij ervoor dat jullie gevoelens en jullie situatie steeds centraal staan en dat de aanpak volledig op jullie problemen gebaseerd is.

EFT therapie Den Haag

Rogier Messersmid maakt gebruik van verschillende behandelingen en methodes. Hij is echter dé partner als u op zoek bent naar EFT therapie Den Haag. EFT therapie betekent dat het herstel van het onderling vertrouwen en intimiteit centraal staat. Rogier zal dan ook eerst onderzoeken waarom het steeds misloopt in de relatie, om vervolgens opnieuw een emotionele en veilige verbinding tussen beide partners te creëren.

Efficiënte aanpak

Als ervaren relatietherapeut Den Haag heeft Rogier Messersmid een uitstekende reputatie verworven. Dit komt vooral door zijn individuele en professionele aanpak. Zeker als het over EFT therapie Den Haag gaat, is hij de aangewezen partner. Dankzij Rogier Messersmid hebben dan ook al veel koppels hun onderling vertrouwen hersteld en hebben ze het geluk weer bij elkaar gevonden.

https://www.messersmid-relatietherapie.nl/