Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Warmtepomp in Utrecht

GNC Duurzaam zet zich in voor het milieu met 2 verschillende soorten warmtepompen. U kunt kiezen uit een binnen- en buitenunit. Het bedrijf heeft een showroom in Werkendam, nabij Utrecht. Deze is geopend op elke vrijdag (16:00 tot 20:00) en zaterdag (10:00 tot 17:00). Ook buiten openingstijden kunt u bij GNC Duurzaam terecht, maar dan wel op afspraak.

Waarom een warmtepomp?

Een warmtepomp biedt veel voordelen. Het is een (grote) investering, maar met een voordelige, en milieuvriendelijke, toekomst. De voordelen van een warmtepomp zal ik voor u opsommen:

  • Uw stookkosten gaan omlaag.
  • Veiliger dan een CV ketel of boiler: er bestaat geen verbrandingsproces.
  • Een warmtepomp is efficiënter dan een CV ketel.
  • Een lagere uitstoot.
  • U kunt hier subsidie voor aanvragen.

Wie is GNC Duurzaam?

GNC Duurzaam (Green Nordic Comfort) heeft een groene visie. Zij kunnen u helpen om uw woning compleet gasloos te maken. Zij garanderen daarbij het hele jaar door warmte en warm water. Bij het vervaardigen van hun aangeboden producten wordt ook rekening gehouden met het milieu en begint daar hun verduurzaming. Wanneer u zoekt op Warmtepomp Utrecht, Warmtepomp Rotterdam, Warmtepomp Den Bosch of Warmtepomp Tilburg zal u GNC Duurzaam treffen.

Het bedrijf zet zich dus met name in het midden en zuiden van Nederland op de kaart. Ook bieden zij meer duurzame producten zoals pelletkachels, zonnepanelen, etcetera. Klikt u daarvoor hier.

https://gncduurzaam.nl/