Passion 4 Web
Image default
Mode en Kleding

Wat is een babydoll?

Een prachtige, korte nachtjapon. Zo kunnen we een babydoll het beste omschrijven. Veel vrouwen hebben er wel een in de kast liggen. Want het ziet er niet alleen sexy uit, het zit ook nog eens erg comfortabel. Vooral in de warme zomernachten is een babydoll erg fijn om als slaapkleding te dragen. Toch slaap niet iedereen even fijn in een babydoll. Vaak zitten er namelijk cups in verwerkt. Dit slaapt natuurlijk niet al te comfortabel. Dus let hier op als je er in wilt slapen.

Verschillende soorten babydoll jurkjes

Je hebt ze in alle soorten en maten en in alle kleuren van de regenboog. De babydoll is niet meer weg te denken in de kast van vele vrouwen. Het ziet er supersexy en vrouwelijk uit. Je het ze in schattige (roze) jurkjes, maar ook een pikante versies. Sommige babydolls zijn gemaakt van een doorzichtige stof die niets tot de verbeelding overlaten. Dus ben je op zoek naar een leuk en sexy lingerie setje voor een romantische avond met je partner? Ga dan voor een babydoll!

Hoe draag je het eigenlijk?

Je kan een babydoll helemaal dragen zoals jij dat wilt. Ga je voor de schattige look? Kies dan voor een sexy roze variant en draag er leuke ballerina schoentjes onder. Ben je meer van de wilde kant? Ga dan voor een pittige rode kleur en een babydoll die gemaakt is van doorzichtige stof. Trek je mooiste en hoogste hakken aan en je partner weet niet wat hij ziet. Een spannende romantische avond is gegarandeerd met een babydoll!

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/babydoll-slipdress/