Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Een Volkswagen Kever kopen bij de specialist

Is het kopen van een klassieke auto jouw hele leven al een droom en ben je met name gefascineerd door de pracht van de oude Volkswagen Kever of andere Volkswagens? Dan kan je geluk niet op wanneer je een bezoek brengt aan VW Classics in Someren, vlak bij Eindhoven. Deze autozaak is gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens en heeft een prachtige collectie auto’s voor jou geselecteerd. Wanneer je jouw eerste oldtimer koopt, wil je natuurlijk wel dat je de juiste keuze maakt. De medewerkers van deze autozaak denken graag met je mee en geven je persoonlijk en deskundig advies waar je echt wat aan hebt. Dat maakt het kopen van een klassieke auto, zoals een Volkswagen Kever, nóg even iets leuker!

Ben je een verzamelaar van klassieke auto’s?

Ben je al in het bezit van een prachtige oldtimer of van meerdere klassieke auto’s en wil je jouw collectie graag uitbreiden? Ook dan ben je bij VW Classics in Someren op de goede plaats. In het ruime aanbod dat ze aanbieden, vind je gegarandeerd een prachtige oldtimer die mooi past in jouw huidige oldtimercollectie. Ben je niet op zoek naar een ‘nieuwe’ klassieke auto zoals een Volkswagen Kever, maar wil je graag onderdelen kopen waarmee je aan jouw huidige oldtimers kunt sleutelen? Ook dan kun je uitstekend bij deze autozaak terecht. Op het gebied van luchtgekoelde Volkswagens hebben ze alle onderdelen ruim op voorraad. Ze verkopen namelijk liever geen nee aan hun klanten. Wanneer je op zoek bent naar een onderdeel voor jouw klassieke Volkswagen, kun je dus altijd hier terecht.

Neem contact op bij vragen

Ben je benieuwd naar het aanbod aan Volkswagens of wil je weten welke onderdelen ze hier zoal verkopen? Breng dan een bezoek aan de showroom in Someren, niet ver van Eindhoven, of neem contact op met de servicegerichte medewerkers van de autozaak. Zij zijn te bereiken via de contactgegevens op hun website.