Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Wat is Videoland?

Videoland is een keten die veel overeenkomsten heeft met het Netflix. Videoland is een Nederlands bedrijf en is in het verleden begonnen als een soort videotheek. Dit was zo’n 20 jaar geleden, toen was het bedrijf zelfs nog onderdeel van het wel bekende Philips. Helaas hebben we allemaal we gemerkt dat het huren van films in fysieke winkels langzaam maar zeker aan het verwijden was. Alles ging over naar digitaal en online. On demand heet dit met een mooie naam. Ook Videoland besefte op dat moment dat het tijd was voor verandering en gingen mee met de stroom. Niet vreemd dus als je tot op een paar geleden nog nooit van Videoland had gehoord.

 

 

Videoland nu

Videoland werkt met een maandelijks abonnementen systeem. Meestal kun je eerst een gebruik maken van Videoland voor niks om te zien of het iets voor jou is, daarna ga je dus maandelijks betalen. Mocht je het na deze proefperiode niets vinden, dan kun je eenvoudig videoland opzeggen. Mocht je wel met het platform in zee willen gaan, dan bepaal je zelf wat voor abonnement je neemt. Betaal je minder, dan moet je leven met het feit dat je reclames te zien krijgt tussendoor. Wanneer je iets meer betaald heb je hier geen last van. Je kunt dus verschillende soorten films en series bekijken op Videoland. Het is ook mogelijk om programma’s te downloaden en later terug te kijken. Let wel even op: heb je het goedkoopste abonnement, dan is dit niet mogelijk.

 

Handige tips om kosten te besparen

Niemand houdt ervan om teveel te betalen, daarom volgen hier wat handige tips en trucs om kosten te besparen. Wil jij bijvoorbeeld minder betalen voor een abonnement? Dan is de volgende tip voor jou! Vind jij het niet erg om van tijd tot tijd naar een reclame te kijken, kies dan voor het basis abonnement. Deze kost slechts 4,99.

Verder zijn er nog meer handige tips. Je kunt bijvoorbeeld een aantal gebruikersprofielen koppelen aan het hoofdaccount. Zo kunnen er 4 mensen gebruik maken van het hoofdaccount. Elke gebruiker heeft een eigen naam en zo ook een eigen lijst met series en films.

https://www.123opzeggen.nl/media/videoland/opzeggen

Gerelateerde artikelen

Huis taxeren Arnhem

Koppensnellen door de Betonboorder

Luxe boxsprings van Handerson