Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Zo voeg je whey proteïne toe aan je sportdieet!

Ben jij gestart met krachttraining en wij je gebruik maar van supplementen? Dat is helemaal niet gek! Er zijn namelijk verschillende supplementen die je op een gezonde manier kunnen helpen. Een goed voorbeeld hiervan is whey proteïne. Dit is eiwitpoeder dat helpt bij spiergroei en -herstel. Het is alleen handig om te weten wat het precies is en wat je ermee kan. Daar gaan wij voor zorgen! Wij behandelen namelijk in deze blog wat whey proteïne is. Lees dus gauw verder en wees op de hoogte van jouw supplementen!

De betekenis van whey proteïne

Whey proteïne noemen wij in het Nederlands “wei proteïne”. Het is namelijk afkomstig uit wei. Dit is een vloeistof, dat overblijft uit de productie van kaas. Dit wordt gedroogd, en hieruit komen verschillende soorten eiwitpoeders. Hieronder vallen whey concentraat, isolaat en hydrolisaat. De meest gangbare varianten zijn wei concentraat en wei isolaat. Wei hydrolisaat wordt voornamelijk gebruikt door professionele sporters. Deze eiwitpoeders zorgen voor een verhoging van jouw eiwitgehalte. Op deze manier haal je meer rendement uit je training. 

De toepassing

Whey proteïne helpt bij spiergoei en -herstel. Het zorgt zo voor meer kracht tijdens en na een training. Dit doe je door je whey proteïne toe te voegen aan maaltijden of shakes. Wij adviseren je niet om het puur te consumeren. Je kan verschillende smaakvolle gerechten maken met eiwitpoeders. Hiermee vervang je andere producten, die juist voor veel calorieën zorgen. 

De juiste whey proteïne

Het kan voorkomen dat sporters verleid raken door goedkope whey proteïne isolaat of concentraat. Omdat ze op een goedkope manier geproduceerd zijn, kunnen ze ongezonde stoffen bevatten. Wij adviseren je daarom om te letten op de oorsprong van de ingrediënten. Zo moet het zo natuurlijk mogelijk zijn. Dit is gezond en stimulerend voor je lichaam!

https://bestwayingredients.com/