Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Zorgverzekeraar regio Salland

Woont u in Gelderland of Overijssel en zoekt u een zorgverzekeraar die zich specifiek richt op deze regio? Dan is Salland de zorgverzekeraar voor u. Als regionale zorgverzekeraar willen wij goede zorg bereikbaar maken voor iedereen. Of u nu jong of oud bent, in goede of slechte gezondheid verkeert, bij Salland maken we geen onderscheid. We bieden iedereen een betaalbare zorgverzekering, waarmee u de beste zorg kunt ontvangen. De zorgpremie voor de basisverzekering is dan ook gelijk voor al onze klanten. Dit vinden wij niet meer dan logisch en wel zo eerlijk.

Zorgpolis 2021 berekenen

De inhoud van de basisverzekering wordt elke jaar opnieuw bepaald door de regering. Aan de hand hiervan wordt de premie vastgesteld door de zorgverzekeraars. Salland streeft er steeds naar om de zorgpolis voor 2021 zo aantrekkelijk mogelijk en de premie zo laag mogelijk te houden.

Bij Salland vinden we winst maken niet belangrijk. In plaats daarvan investeren we zoveel mogelijk in de zorg die geboden wordt in de regio. Een overgroot deel van uw zorgpremie gaat bijvoorbeeld naar initiatieven die zich richten op het verbeteren van de zorgkwaliteit. Op deze manier kunnen we de zorg in de regio nog beter maken.

Tandartsverzekering

Bij Salland kunt u niet alleen terecht voor een basisverzekering. U heeft de mogelijkheid om deze uit te breiden met een aanvullende verzekering. We bieden vanaf volgend jaar vier aanvullende verzekeringen die u recht geven op de vergoeding van verschillende soorten behandelingen en therapieën. Zo kunt u de verzekering kiezen die het beste past bij uw situatie. Ook voor een tandartsverzekering bent u bij Salland op de juiste plek. U heeft de keuze uit drie tandartsverzekeringen, die elk een andere dekking bieden per jaar. Weet u niet welke zorgverzekering het beste is voor u? Neem dan gerust contact op.

 

https://www.salland.nl/