Passion 4 Web
Image default
Fotografie

4 tips: Een vriendinnen fotoshoot

Het beste kado voor de verjaardag van jouw beste vriendin is toch echt wel een vriendinnen fotoshoot om jullie vriendschap voor altijd vast te leggen. Een kado om letterlijk nooit meer te vergeten! Nu is dit zoals velen vast wel weten, niet een kado waarmee je de originaliteitsprijs wint. Echter is de manier waarop je de vriendinnen fotoshoot invult een compleet ander verhaal! In dit blog geven we 4 tips waarmee jouw fotoshoot gedenkwaardig wordt!

  1. Ga letterlijk terug in de tijd met jouw vriendinnen fotoshoot

Een fotoshoot waarbij je allemaal een witte outfit aantrekt is nu wel gedaan. Maar een vriendinnen fotoshoot waarbij je letterlijk terug in de tijd gaat is uniek en zal jullie vriendschap centraal stellen. Zoek jullie favoriete foto van ‘vroeger’ op en probeer deze na te maken tijdens de fotoshoot. Denk aan jullie outfit en de locatie natuurlijk voor een leuk resultaat!

 

  1. Polaroids zijn populairder dan ooit

Niet alleen tijdens de vriendinnen fotoshoot kun je het leuk hebben, maar de aanloop er naartoe en het voorbereidende werk mogen ook een hoge funfactor hebben. Heeft een van jullie toevallig een polaroid camera liggen? Ga op pad met jouw bestie en houdt een kleine fotoshoot met elkaar. Neem de polaroids mee naar de daadwerkelijke fotoshoot en gebruik ze als toevoeging in de foto’s. Gooi ze in de lucht, ga er in liggen en denk zo maar even door!

 

  1. Een thema dat jullie vriendschap samenvat

Jij en je vriendin hebben je jaren geleden, of misschien wel pas een paar maanden geleden, leren kennen. Weet je nog, op de basisschool tijdens het buitenspelen, of op vakantie in Spanje? Of tijdens de balletles? Gebruik deze herinnering als thema in jullie vriendinnen fotoshoot. Helemaal jullie!

 

  1. De locatie speelt een grote rol met de vriendinnen fotoshoot

Kies een plek uit die veel voor jullie vriendschap betekent en vraag of de fotograaf hier naartoe kan komen. Geen specifiek item of geen zin in polaroids? Je kunt natuurlijk ook een vriendinnen fotoshoot op locatie doen. Mooie foto’s met een mooie herinnering gegarandeerd!

 

Gerelateerde artikelen

Baby fotoshoot tips voor de mooiste plaatjes

Professionele fotograaf in Zeist

Uw bedrijfsfotograaf in Deventer en regio!