Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Auto service in Apeldoorn

Onlangs was ik helemaal klaar om met mijn gezin op vakantie te gaan. Vakantie was geboekt, we waren langzaamaan aan het inventariseren wat we allemaal mee moesten nemen en nog moesten regelen. Maar toen besefte ik me ineens dat ik helemaal niet zeker wist of de auto ook klaar was om op vakantie te gaan. Ik heb toen gelijk een bedrijf voor auto service in Apeldoorn gezocht en gevonden!

Niet klaar voor vakantie

Normaal gesproken gaan we eerst op vakantie en daarna krijgt de auto zijn APK keuring. Onze auto werd alleen al vrij oud, dus ik vertrouwde het niet meer helemaal. Toen ik de auto bij Autobedrijf Weijers had gebracht, kwamen zij er al snel achter dat het niet verstandig was om nog met onze auto een verre reis te gaan maken. Het plan was om naar de andere kant van Europa te rijden, dat is toch wel een flink eind.

Ik heb toen toch maar besloten om een nieuwe occasion aan te schaffen. Het is natuurlijk wel van belang dat we met een betrouwbare auto op vakantie gaan. Gelukkig had Weijers veel occasions in Apeldoorn staan, waardoor we een mooie en betrouwbare bolide hebben uitgezocht.

Gerust op vakantie

Uiteindelijk hadden we een nieuwe auto voor we op vakantie gingen. We konden dus met een gerust hart de weg op en dat was een heel fijn idee. We hebben een hele fijne vakantie gehad, waarbij onze auto ons overal naar toe gebracht heeft zonder enig mankement.

Ben jij ook op zoek naar occasions in Apeldoorn? Ga dan zeker naar Autobedrijf Weijers toe. Ik ben echt zeer tevreden en ik ga sowieso mijn auto elke keer daar heen brengen voor een service beurt! Want vertrouwen hebben in de auto is toch wel heel belangrijk, heb ik gemerkt!

https://www.weijers.nl/