Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

Ben je een echte nerd? Hier kun je de leukste Marvel figures kopen!

Harry Potter, Marvel, Star Wars, DC, echte nerds krijgen al kippenvel als ze eraan denken – op een positieve manier, uiteraard. En kun je nu geen genoeg krijgen van alle nerdy series, films en games? Er is een hoop nerdy merchandise beschikbaar. Zo kun je je eigen Marvel figures kopen! Maar er is nog veel meer dan dat. Naast Marvel figures kun je ook nog andere items kopen zoals tassen, T-shirts en sleutelhangers.

Deze winkel is het walhalla voor de echte Marvel-liefhebber

Maar waar kun je nu die leuke Marvel figures kopen? Het kan allemaal bij Nerds like us! in Delft. Het feit dat het bedrijf een fysieke winkel heeft, is uniek voor deze branche. Maar ook als je niet vlak bij Delft woont, kun je beschikken over de coolste nerdy merchandise. Het bedrijf beschikt namelijk over een webshop waar alle artikelen opstaan die in de winkel te vinden zijn. Zo kun je vanuit het hele land, waar je ook woont, de producten bestellen.

Ontdek meer over dit leuke bedrijf

Nerds like us! is in 2018 opgericht door twee enthousiaste ondernemers, die groot fan zijn van de nerdy films, series en games. Hun passie straalt ervan af. Aangezien het bedrijf nog zo nieuw is, ontwikkelt het zich continu. Het aanbod is al enorm, maar wordt nog steeds iedere week uitgebreid met nieuwe producten. Welke producten dat zijn, bepaalt niet alleen het bedrijf; ook jij kunt hier invloed op hebben. De oprichters staan namelijk erg open voor ideeën van klanten.

Vind jij service erg belangrijk?

Het bedrijf heeft een uitstekende service. Alle producten zijn van goede kwaliteit, aangezien het bedrijf alleen de officiële producten aanbiedt. Bestel je deze online, dan worden ze goed ingepakt zodat ze heel aankomen. Bovendien is het personeel erg vriendelijk en bereid je te helpen. Aangezien de medewerkers van hun passie hun beroep hebben gemaakt, kunnen ze uren met de klanten over de items praten en kunnen ze je goed adviseren.

https://nerdslikeus.nl/