Passion 4 Web
Image default
Internet

Brixxs blijft groeien met de komst van nieuw API-platform

Digitalisering, automatisering en efficiëntie zijn termen die steeds vaker voorkomen op de werkvloer. Langzaam maar zeker zijn we een nieuw tijdperk van IT aan het intreden, ééntje waar computers de saaie taken van mensen over zullen nemen. We zien steeds meer tools op de markt verschijnen die ons helpen met deze doelen, en de markt hiervoor is alleen maar aan het groeien. Een prominente speler op deze competitieve IT-markt is Brixxs, een aanbieder van ongeëvenaarde IT-tools voor bedrijven met een indrukwekkende portfolio aan verschillende tools die allemaal bijdragen aan onze visie van de toekomst. Vandaag is er groot nieuws aangekondigd, namelijk de toevoeging van een API-platform aan deze toch al indrukwekkende portfolio.

Het nieuwe API-platform van Brixxs kan gebruikt worden om verschillende systemen binnen het bedrijf met elkaar te koppelen om zo een gestroomlijnde keten van processen te creëren die de efficiëntie en de productiviteit van de onderneming vele malen zal verhogen. Door dergelijke processen met elkaar te koppelen gaat alles binnen een bedrijf sneller en slimmer. Al met al zijn er dus veel voordelen verbonden aan de komst van het nieuwe API-platform van Brixxs.

Brixxs heeft al een indrukwekkende portfolio aan verschillende IT-tools voor bedrijven maar elke keer als daar iets totaal nieuws aan wordt toegevoegd is dat natuurlijk een bijzonder moment voor iedereen binnen het bedrijf, van de werkvloer tot aan de directie. Daarom had de CEO van Brixxs, Freddy Jaarsma, dit te zeggen over de toevoeging: “Via dit platform kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen met de hedendaagse API-vraagstukken. Naast de platformen voor Low Code, Videobellen, Digitaal ondertekenen en mobiele apps, is het een logische aanvulling om het Brixxs ecosysteem uit te breiden met een platform voor API-koppelingen. Dit is wederom een stap naar het strategische doel om binnen een aantal jaar uit te groeien tot een serieuze platform speler.”

De komst van het nieuwe API-platform van Brixxs is echt een stap in de toekomst voor bedrijven, het is namelijk één van de meeste up-to-date en modernste tools op de huidige markt op het gebied van API-koppelingen. Brixxs heeft gebruik gemaakt van de modernste beveiligingsprotocollen om beveiliging te garanderen. Ook is er veel geld in de ontwikkeling van aanpasbaarheid gestoken om voor iedereen een optimale gebruikerservaring te garanderen, ongeacht de specifieke workflow van jouw bedrijf. Kortom, een hypermoderne tool om met jouw bedrijf een stap in de juiste richting te zetten.

Over Brixxs

Brixxs is een IT-bedrijf dat eigenaar en regisseur is van een uniek en uitgebreid B2B software platform met als basis drie technologieën: low code, integraties tussen systemen en mobiele apps.

Brixxs heeft een groot aantal professionals gekoppeld aan het platform zodat altijd de juiste expertise beschikbaar is voor het IT-project. Hierdoor blijft de klant als platform gebruiker snel en wendbaar en is er geen behoefte om allerlei expertise zelf in huis te hebben.

Brixxs als platform beheerder zal altijd de focus blijven houden op innovatie en urgente klanteisen. Dat geeft niet alleen vertrouwen bij het ontwikkelen van de cloud applicatie, maar ook een hoop gemak. De software op het platform is in goede handen want, naast het leveren van veel kennis en ervaring binnen het applicatie project, is Brixxs gecertificeerd op ISO 9001, ISO 27001 en NEN7510.