Passion 4 Web
Image default
Hobby en vrije tijd

De leukste workshops na schoenverf kopen

Schoenen verven is moeilijker dan je in eerste instantie denkt. Of je nu begint met slippers, pumps of sneakers, elke schoen heeft zijn eigen uitdaging. Let er bijvoorbeeld op dat je niet per ongeluk een stuk van de zool mee verft, of dat je de lijnen strak trekt en niet met je handen in de verf pakt… Het zijn allemaal beginnersfouten, maar het is wel zonde als je jouw dure schoenen verprutst en het resultaat niet uitpakt zoals jij dat wilde. Daarom biedt Customs by BB niet alleen de mogelijkheid om bij hen schoenverf te kopen, maar hebben zij ook workshops die jou helpen deze fouten niet te maken. Tijdens de workshop weet je precies wat je nodig hebt en krijg je alle benodigde materialen. Denk hierbij aan markers, stencils, maar ook handschoenen of mondkapjes voor bescherming tijdens het verven.

Waar let je op tijdens het verven van jouw schoenen?

Bij Customs by BB kies je een rijk kleurenpalet en maak je met behulp van stencils de mooiste patronen op jouw schoenen. Ook vind je op hun website handige tips en trucs voor het verven van jouw schoenen. Als je helemaal nieuw bent met het verven van schoenen, dan kun je gebruikmaken van de starterspakketten. Deze kun je heel eenvoudig zelf samenstellen, om een beeld te krijgen van wat je allemaal nodig hebt. Schoenverf kopen is namelijk zeker niet het enige wat nodig is om succesvolle resultaten te behalen.

Meld je aan voor de workshop

Wil je zeker weten dat je geen beginnersfouten maakt en hele mooie schoenen creëert? Dan is het een aanrader gebruik te maken van een van de workshops van deze specialist. Tijdens deze workshop leer je precies wat je moet doen en wat je vooral niet moet doen. Als je de kneepjes hebt geleerd, is het een goed idee om schoenverf te kopen en thuis aan de slag te gaan met jouw eigen schoenen. Zo heb je meer garantie dat je het in één keer goed doet!