Passion 4 Web
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de voordelen van een verdiepingsvloer in een bedrijfspand

Dit zijn de voordelen van een verdiepingsvloer in een bedrijfspand

 

Als je overweegt om je bedrijfspand te verbouwen of zelfs te gaan verhuizen kan het verstandig zijn om eerst eens een verdiepingsvloer te overwegen. Je haalt daarmee namelijk het meeste uit jouw bedrijfspand en het bezorgt je veel extra opslag ruimte. Vaak staan de vloeren van magazijnen bijvoorbeeld vol met stellingkasten of andere opbergsystemen, maar wordt de hoogte van het pand niet maximaal benut. In deze blog vertellen we alle voordelen van een Verdiepingsvloer. 

 

Wat is een verdiepingsvloer?

 

Om te beginnen zullen we wat uitleg geven over wat een verdiepingsvloer nou eigenlijk is. Het is namelijk een zelfdragende constructie die wordt geplaatst tussen twee bestaande verdiepingen. Je creëert een extra etage en hier kan je dan weer veel goederen kwijt. Ze dienen dus uitstekend als magazijn, maar het komt ook vaak voor dat de extra ruimtes worden ingezet als kantoorruimte, maar ook grotere doeleinden als bijvoorbeeld een sportschool. 

 

De voordelen van een verdiepingsvloer

 

Door te kiezen voor een verdiepingsvloer in plaats van een verbouwing of verhuizing, bespaar je aardig wat kosten en moeite, maar dat zijn lang niet de enige voordelen. Andere voordelen zijn namelijk: 

-De verdiepingsvloeren zijn uit te bereiden. De constructies worden namelijk op maat gemaakt. hierdoor kan er dus ook makkelijk rekening worden gehouden met de mogelijkheid dat er in de toekomst misschien nog meer extra ruimte moet komen. Dit kan goed van pas komen wanneer je sneller extra ruimte nodig blijkt te hebben dan vooraf gedacht. 

-De verdiepingsvloeren zijn verplaatsbaar. De verdiepingsvloeren zijn flinke constructies, maar daarentegen wel zeer makkelijk te verplaatsen. Mocht je dus niet tevreden zijn met de plaatsing van de constructie, dan haal je hem gemakkelijk uit elkaar om het eventueel ergens anders te plaatsen. Zo hoef je de extra ruimte dus niet op te geven. 

 

Geïnteresseerd is het afschaffen van een verdiepingsvloer? 

 

De mogelijkheden van een verdiepingsvloer zijn eindeloos. Het kan dus lastig zijn waar je moet beginnen. mocht je dus vragen hebben over de verdiepingsvloeren of geïnteresseerd zijn in het aanschaffen ervan? Kijk dan eens op de website van Nolte Mezzanine. Je vindt hier alle informatie die van pas kan komen bij het aanschaffen van een verdiepingsvloer. Mocht je nog overige vragen hebben of advies willen ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice, zij zullen je helpen bij het maken van de juiste beslissing.

https://www.noltemezzanine.nl/