Passion 4 Web
Image default
Geschenken

Wat is een assieraad?

Gedenksieraa

Een gedenksieraad is een sieraad waarmee men een bepaalde gelegenheid wil gedenken. Dit kan bijvoorbeeld de geboorte van uw kindje zijn, uw 5 jarige trouwdag, een nieuwe baan of als gedenksieraad of assieraad het overlijden van een dierbare persoon.

 

Een ring of een ring die as bevat is voor iedereen. Het maakt niet uit of u jong of oud bent, of dat u man of vrouw bent. 

Een gedenksieraad in de vorm van een ring heeft nog een extra symboliek. Een ring is rond en heeft geen begin en geen einde. De ring staat voor de oneindigheid van de liefde. Een prachtig symbool om een ring als gedenksieraad of zelfs als assieraad te dragen.

 

Op onze website vindt u een zeer uitgebreiden collectie aan assieraden. Onze website memoriesieraden.nl heeft een zeer uitgebreide collectie met ringen. Ringen om een gelegenheid mee te herdenken, ringen als een assieraad of gewoon zo. Alle ringen zijn verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud of roségoud of zelfs een combinatie van deze edelmetalen.

 

Symbolische namen

 

Praktisch elke ring heeft een mooie symbolische naam meegekregen. Zoals bijvoorbeeld “Tears of Pearls”, “Away from Life”, “no End”, Tears in the Rain”, “Tell a Story” of “Infinity”. 

 

Persoonlijk en uniek

 

Misschien heeft u een ring gezien die u bevalt maar zou u deze willen combineren met een andere ring? Wij luisteren graag naar de persoonlijke inbreng van onze klanten en ontwerpen samen met u een nieuw gedenksieraad.

Alle ringen zijn verder te personaliseren met een gravure van bijvoorbeeld een datum of een bijzondere boodschap, een vingerafdruk of edelstenen. Uiteindelijk zult u een uniek assieraad hebben dat perfect bij u en bij de gelegenheid past. 

 

Gedenkring of asring

 

Verder zijn alle ringen te voorzien van een askamer. De askamer wordt in de ring geboord en na het plaatsen van de as wordt de askamer afgedekt met hetzelfde edelmetaal waarvan uw ring gemaakt is. Zo zult u niet meer zien dat er een askamer was, maar u weet wel dat u de as van uw geliefde met zich meedraagt. Een bijzonder gevoel dat veel troost kan brengen.

 

Er is ook de mogelijkheid om een ring te laten vervaardigen met zichtbare as. De as wordt dan afgedekt met acrylhars. Deze hars is verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

Memorie Sieraden is voor iedereen. Er zijn ringen in verschillende stijlen, van robuuste asringen van goud tot sierlijke asringen met een mooie steen. Een eenvoudige ring behoort ook tot de mogelijkheden.

Van harte welkom

 

Het kopen van een asring is bijzonder. Daarom is het niet alleen mogelijk om een mooie ring via onze webshop te bestellen, maar kunt u van harte welkom in onze winkel in Gouda. Samen zullen wij dan uw wensen bespreken.https://www.memoriesieraden.nl