Passion 4 Web
Image default
Tuin en buitenleven

Een tuinkamer of veranda is een geweldige aanwinst voor elk huis

Laat de romantiek van een tuin uw tuinkamer binnenstromen!

U kunt je liefde voor iemand elke dag uiten. Maak van uw tuinkamer een toevluchtsoord waar u en uw partner kunnen ontspannen, verjongen – en de vonk van de romantiek weer doen oplaaien! Er is geen betere plek om van romantiek te genieten dan buiten in uw tuinkamer. U kunt genieten van een glas gekoelde wijn op luie namiddagen wanneer de zon schijnt, of lekker knus onder de dekens kruipen met uw geliefde op kille winteravonden.

Romantische accenten voor uw tuinkamer

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw tuinkamer helemaal opnieuw in te richten. Romantische meubels in zachte pasteltinten (zoals oudroze), een likje verf en nieuwe gordijnen geven de ruimte al snel een geheel nieuwe look. Maar het kan zijn dat u zich zo’n grote aanpassing niet kunt veroorloven. Gelukkig kunnen de juiste romantische accessoires u helpen meer van het leven te genieten, zelfs wanneer uw budget krap is.

Hoe lang duurt het om een veranda of tuinkamer te plaatsen?

Een veranda of tuinkamer kunnen we meestal binnen één dag plaatsen. Onze technici hebben jarenlange ervaring met onze producten, dus dit kan bijzonder vlot gaan. Voor echt grote projecten kan het nodig zijn om twee dagen uit te trekken voor de plaatsing, maar dat is zeldzaam! Dus wat is het geheim van onze snelheid? Het komt allemaal neer op voorbereiding. Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid bent op elke stap van het proces, zodat er geen tijd wordt verspild of onnodige stress ontstaat aan uw kant. We werken bijvoorbeeld met u samen, dus als u nieuwe verlichting laat installeren, sluiten we ook de stroom aan (indien nodig). En het spreekt voor zich dat wij onze rommel zullen opruimen! Wij zorgen voor alle technische details, zodat u zich alleen nog maar hoeft bezig te houden met de inrichting van uw extra leefruimte.

Heb ik een vergunning nodig om een veranda of tuinkamer te bouwen?

Het verkrijgen van een bouwvergunning voor een overkapping kan veel tijd in beslag nemen, en dit kan uw planning verstoren. Gelukkig zijn er in veel gevallen geen vergunning nodig voor het plaatsen van een veranda.

Het is echter belangrijk om de bouwbeperkingen te kennen die bij een veranda horen. Zo mag u bijvoorbeeld geen veranda bouwen binnen vier meter van het huis als de hoogte hoger is dan dertig centimeter boven de tweede verdieping. U moet er ook rekening mee houden dat de veranda niet kan worden gebruikt als een slaapkamer of woonruimte. Als u uw veranda wilt gebruiken om uw huis uit te breiden, dan heeft u een bouwvergunning nodig. Zorg ervoor dat uw woning blijft voldoen aan de lokale wet- en regelgeving.

Waar wacht u nog op?

De productlijn van MBVeranda is altijd voorradig en TUV gecertificeerd. Tevens is alles binnen 1 dag geplaatst en een tuinkamer is altijd uitbreiden met screens en zonwering.

We kijken ernaar uit om u in een van onze showrooms te ontmoeten. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte product en service voor uw behoeften. Geniet van een kopje koffie tijdens uw bezoek en krijg geweldig advies van een expert!

https://mbveranda.nl