Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Geniet van de natuur en ga overnachten in De Biesbosch

Zoekt u nog een mooie vakantiebestemming in Nederland en wilt u graag de natuur verkennen? Ga dan overnachten in Nationaal Park De Biesbosch. Dit mooie natuurgebied ligt zowel dicht bij de Randstad als bij de Noord-Brabantse steden. Bovenal begeeft u zich in de rustige en mooie natuur. De Biesbosch is zo’n 9100 hectare groot, bestaat uit drie delen en is verspreid over twee provincies. Daarmee is het een van de grootste natuurgebieden in Nederland. Er is dus genoeg natuur te ontdekken! Via Biesboschvakantie regelt u eenvoudig uw vakantie. Zij hebben verschillende campings tot hun beschikking waar u een plekje kunt reserveren.

Kies voor kamperen op een minicamping of verblijf in een trekkershut

Biesboschvakantie beheert zowel een minicamping als een natuurkampeerterrein. Minicamping De Witboom ligt aan natuurgebied de Noordwaard. Dit betekent dat u regelmatig dieren kunt spotten. De camping beschikt over een sanitair gebouw met toiletten en douches en een ruimte om af te wassen. Als u kiest voor het natuurkampeerterrein overnacht u in een trekkershut. Dit houten huisje is voorzien van een privéterras, koelkast, kookplaat, stapelbedden en alle keukenbenodigdheden. Deze luxere optie geeft u alsnog de mogelijkheid om van de natuur te genieten en te overnachten in de Biesbosch.

Ontdek de natuur te voet, per fiets of met de boot

In het Nationaal Park De Biesbosch overnacht u niet alleen, maar kunt u ook verschillende activiteiten plannen. Ga bijvoorbeeld kanoën, wandelen, fietsen of bootje varen. Doordat de camping van Biesboschvakantie aan het water ligt, bent u zo in het water en ontdekt u De Biesbosch op een andere manier. Daarnaast bevindt zich binnen vijf kilometer van het natuurgebied het mooie Biesboschmuseum, het Biesboschrestaurant en jachthaven Oversteeg. Bij deze jachthaven kunt u boten of fietsen huren. In het restaurant geniet u van een lekker hapje en drankje en bij het museum leert u alles over het verleden en heden van De Biesbosch. Wilt u meer informatie over het overnachten in De Biesbosch? Neem dan contact op met Biesboschvakantie. Zij helpen u verder!

https://www.biesboschvakantie.nl

Gerelateerde artikelen

Maak een onvergetelijke rondreis door Italiƫ of Spanje

Gran Canaria of Tenerife?

Zo word je helemaal zen in de zomer