Passion 4 Web
Image default
Vakantie

Geniet van een karpervisvakantie op een prachtig recreatiepark

Recreatiepark De Groote Vliet is een perfecte locatie wanneer u op zoek bent naar een geschikte plek voor een karpervisvakantie waarbij honden toegestaan zijn in uw vakantiehuis. In het midden van dit mooie vakantiepark ligt een grote visvijver waar u perfect op karpers kunt vissen. In onze visvijver zwemmen naast grote karpers ook snoeken, snoekbaarzen, witvissen, palingen, voorns en brasems. Het is toegestaan om maximaal twee hengels mee te nemen per persoon. Wilt u graag vissen maar bent u wat minder goed voorbereid? Geen probleem. Bij de receptie kunt u een visvergunning verkrijgen. Zo kunt u altijd nog op het laatste moment de beslissing maken om gebruik te maken van onze visvijver.

Ontspan op een van de mooiste plekjes van West-Friesland

Op recreatiepark De Groote Vliet zijn veel verschillende faciliteiten aanwezig waar u gebruik van kunt maken tijdens uw karpervisvakantie. Zo is er een recreatiemeer, eetcafé, sportveld en receptie aanwezig. Een ander groot voordeel is dat het is toegestaan om honden mee te nemen naar uw vakantiehuis. Zo hoeft u uw trouwe viervoeter niet thuis te laten en kan deze ook genieten van de prachtige natuur in West-Friesland. Hiervoor zijn een aantal vakantiehuizen beschikbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er geen geschikte uitlaatplekken aanwezig zijn. In sommige natuurparken mag uw hond zelf los lopen. Omdat honden worden toegestaan in uw vakantiehuis kan u genieten van een geslaagde vakantie met alles erop en eraan. Houd er wel rekening mee dat een kleine vergoeding wordt gevraagd wanneer u uw hond mee wilt nemen.

Verken de omgeving gedurende dagtochten

Recreatiepark De Groote Vliet wordt omringt door prachtige natuurgebieden waar u heerlijk kan genieten van een vakantie met uw hond. U kunt gezellige dagtochten maken naar historische steden als Enkhuizen, Medemblik en Hoorn.  U bezoekt al deze mooi plekjes vanuit uw vakantiehuis waar honden worden toegestaan. Blijft u liever op het park voor een karpervisvakantie? Dit gezellige recreatiepark heeft genoeg faciliteiten beschikbaar voor een geslaagde vakantie. Bekijk de mogelijkheden en beschikbaarheid voor een ontspannen vakantie.