Passion 4 Web
Image default
Eten en drinken

Geniet van het all-in concept bij dit restaurant in Hilversum

Wilt u een heerlijk avondje weg waarbij u kunt genieten van onbeperkt eten? Dan is dit restaurant in Hilversum iets voor u. Bij restaurant Su kunt genieten van een all-in concept. Voor een vast bedrag kunt u onbeperkt genieten van het buffet. Dit buffet bestaat onder meer uit wok, Japanse grill, sushi en nog veel andere lekkere dingen! Alcoholvrije dranken zijn hier bij inbegrepen. Wilt u een biertje of wijntje nuttigen? Dan betaalt u een klein bedrag per glas. Daarnaast is dit restaurant in Hilversum eenvoudig te bereiken met de trein mocht u niet uit deze stad komen.

Voor een aangenaam bedrag onbeperkt eten

Voor een leuk bedrag kunt u 2,5 uur genieten van het buffet bij dit restaurant in Hilversum. U kunt pakken wat u lekker vindt. Een heerlijke sushirol of toch een biefstuk op de grill. Bij restaurant Su hebben ze voor iedereen iets om van te genieten. Houdt u ook van zoete gerechten? Naast de warme gerechten van het buffet kunt u ook heel veel zoete nagerechten vinden. Van zoetige taartjes, tot fruit met ijs. Ook hiervan kunt u onbeperkt smullen. Dit fruit kunt u dippen in de chocoladefontein met vloeibare chocolade. Deze fontein is leuk voor jong en oud.

Reserveer bij dit heerlijke restaurant

Met wie u ook wilt komen, dit restaurant heeft altijd plek voor u. Of u nu met een kleine of grote groep komt, alleen met u partner of uw gezin. U gaat genieten van de heerlijke gerechten bij dit restaurant in Hilversum. Het is ook leuk als uitje met uw werkgever. Komt u met een grote groep? Dan is het handig als u alvorens een reservering plaatst. Ook voor bezorging kunt u in Hilversum genieten van onder meer sushi en wokgerechten. Breng een bezoek aan de website van dit restaurant, plaats een reservering of plaats een bestelling om thuis te kunnen genieten.