Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Industriebouw

Het lijkt het tegenovergestelde, industriebouw en een woning bouwen. Toch kunt u voor beide bij Zweersbouw terecht. Zij hebben een team met een specialisme op villa bouw, een team voor hallenbouw of anders een bedrijfspand bouwen. Alle bouwwerken zijn van goede kwaliteit en zeer bruikbaar. De site van Zweerbouw.nl heeft dan ook foto’s van de door de vaklieden gerealiseerde bouwwerken. Een bedrijfspand met een woning. voor Zweersbouw.nl is dat geen probleem.

Villa bouw, ambachtelijk?

Het lijkt zo ambachtelijk, villa bouw met een rieten dak. Toch zijn het de modernste bouwwerken, enkel het ziet eruit als klassiek. Het pand wordt dan bijvoorbeeld verwarmd met een warmtepomp die in de zomer als airco fungeert, en dit alles zit dan in de vloer. De ramen die eruit zien als oud zijn van dat ultramoderne HR ++ glas. De villa is daardoor uiterst comfortabel en klimaatneutraal.

Bedrijfspand bouwen

Bij de villa een bedrijfspand bouwen is geen probleem voor Zweersbouw.nl. Anders als de villa is het bedrijfspand zeer functioneel. Er zitten, als u wilt, grote roldeuren in zodat er een vrachtwagen naar binnen kan, en de machines staan op de fundering. Het bedrijfspand wordt weggezet precies zoals u het wilt. Het is dan echt een pand waarop u gaat verdienen met weinig kosten. De levensduur van het pand is minstens net zolang als dat het bedrijfspand boekhoudkundig afgeschreven is.

Hallenbouw

Het verschil tussen industriebouw en hallenbouw is niet zo groot. Veelal ligt het accent op de grote roldeuren zodat er een vrachtwagen in kan, en minder op de fundering voor een machine. Zweersbouw.nl is een ervaren familiebedrijf op het gebied van hallenbouw, bedrijfspand bouwen, industriebouw, en villa bouw. Dus wilt u iets van industriebouw dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Zweersbouw.nl. Zij kijken dan wat er mogelijk is.

https://www.zweersbouw.nl/