Passion 4 Web
Image default
Huishoudelijk

Jouw huis goedkoop opknappen

Je hebt net een nieuw huis gekocht, die je graag wilt opknappen. Dan zijn er een aantal tips hoe jij goedkoop jouw huis kan opknappen. Opknappen hoeft niet duur te zijn. In deze blog lees jij de budgettips voor het opknappen van jouw huis

 

reinig en desinfecteer

Je hoeft niet gelijk alle tegels op de badkamer of wc te vervangen. Vaak zijn deze tegels vies geworden, doordat ze te weinig zijn schoongemaakt. Er zit dan vocht en viezigheid op de tegels. Wanneer jij de tegels reinigt en desinfecteert, is er een grote kans dat de witte gloed weer terug komt. Op deze manier heb je weer glimmende witte tegels en lijkt jouw badkamer weer helemaal nieuw.

 

Led verlichting onder meubilair

Verlichting is iets wat jouw inrichting echt kan bepalen.  Verlichting geeft extra karakter en persoonlijkheid. Een plek waar led verlichting echt tot zijn waarde komt, is de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ledstrip onder de keukenkastjes of een led verlichting die op de keukenplaat schijnt. Een ledstrip hoeft niet duur te zijn en geeft jouw huis wel veel meer waarde.

 

Stofferen

Een andere budget oplossing is het stofferen van jouw interieur. Door middel van stofferen krijgt de inrichting een nieuwe look. Stofferen is het restaureren of repareren een meubelstuk. Door middel van allemaal verschillende materialen en kleuren, kan er een heel nieuw gevoel aan de inrichting worden gegeven.

 

Muren opknappen

Je kan de muren op veel verschillende manieren opknappen. Je kan de muren behangen. Bij behangen wordt behang middels lijm op de muur geplakt. Het behang kan bestaan uit veel verschillende patronen. Bovendien is er behang te vinden in even kleuren.

 

Ook kan er gebruik worden gemaakt van verschillende accessoires op de muur. Er kunnen bijvoorbeeld leuke fotolijstjes van de kinderen aan de muur worden gehangen. Ook is het mogelijke om verschillende schilderijen of muurstickers op te plakken.

 

 

Ik hoop dat je na het lezen van deze blog een duidelijk beeld hebt van verschillende budget oplossingen voor het opknappen van jouw huis.