Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Letsel claimen Scheveningen

Als u lichamelijk schade oploopt door een fout van iemand anders, dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Naast de kosten die het met zich meebrengt, kan het ook invloed hebben op uw dagelijks leven. Misschien kunt u tijdelijk niet werken, of loopt u een permanente lichamelijke beperking op. Wat de gevolgen ook zijn, het is in elk geval prettig als de kosten voor de geleden schade en de toekomstige kosten worden gedekt door de tegenpartij. Hiervoor moet een schadeclaim ingediend worden en dit kunt u het beste laten doen door een letselschade advocaat. Voor letsel claimen Scheveningen en omgeving kunt u terecht bij letselschade advocaat Van Dijk.

Van Dijk LSA advocaten

Thomas van Dijk is samen met zijn collega’s gevestigd in Zoetermeer. Hier is hij al jarenlang werkzaam als letselschade advocaat. Van Dijk beschikt over alle benodigde opleidingen en heeft over de jaren veel kennis opgedaan door het oplossen van diverse letselschade zaken. Daarbij blijft Van Dijk altijd op de hoogte van ontwikkelingen in zijn vakgebied. Deze en andere belangrijke factoren, zorgen ervoor dat Thomas van Dijk behoort tot de vereniging van LSA advocaten. Hij mag zichzelf dan ook een LSA advocaat noemen. Dit betekent dat u ervan verzekerd bent dat uw zaak professioneel aangepakt wordt.

No-cure-no-pay principe

Letselschade advocaat Van Dijk werkt op basis van no-cure-no-pay. Dit betekent dat u niet hoeft te betalen als uw zaak niet naar wens opgelost kan worden. Het voordeel hiervan is dat de advocaat er zelf ook belang bij heeft als een zaak opgelost wordt. Voor 2014 mochten letselschade advocaten niet werken volgens dit principe, maar tegenwoordig is dit wel toegestaan. No-cure-no-pay biedt ook perspectief voor mensen die het financieel minder breed hebben. Zij lopen immers geen risico om veel geld te betalen voor niets. Meld uw zaak vandaag nog aan op de website, zodat Van Dijk voor u aan de slag kan.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/