Passion 4 Web
Image default
Beauty en verzorging

Met TGIN haarproducten gaat u altijd perfect verzorgd de deur uit

Een stralend uiterlijk bestaat uit verschillende aspecten. Bij Sami Hair & Beauty Centre kunt u allerlei producten vinden die u helpen bij het verzorgen van uw huid en haar. Dit bedrijf poogt om iedereen de kans te geven om er optimaal uit te zien. Dat doen ze door kwalitatief hoge producten te verkopen voor een betaalbare prijs. U kunt bij hen bijvoorbeeld een brede verzameling aan TGIN haarproducten bestellen.

De bijbel op het gebied van natuurlijke haarstijlen

TGIN haarproducten zijn ontwikkeld onder leiding van Chris-Tia Donaldson. De naam staat voor ‘Thank God I’m Natural’. Zij schreef een boek met deze titel en de ondertitel: ‘The Ultimate Guide to Caring for Natural Hair’. Dit werd een Amazonbestseller en verschillende tijdschriften noemden het de ‘Natural Hair Bible’. De inhoud van het boek ondersteunt de missie van het bedrijf. Zij proberen om jonge vrouwen van allerlei achtergronden te steunen bij het vinden van zelfvertrouwen, één van de belangrijkste ingrediënten van een stralend uiterlijk.

Experten herkennen de missie van TGIN haarproducten

De experten van Sami Hair & Beauty Centre herkennen de missie van TGIN. Ook zij willen dat hun klanten gelukkig, stralend en vol zelfvertrouwen door het leven gaan. Zij weten dat de kwaliteit van TGIN haarproducten onverslaanbaar is. Deze bevatten enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, zoals vitamine E, hibiscus, argan- en jojoba olie. Er worden geen gifstoffen, zoals sulfaten, parabenen en petroleum gebruikt. Daarnaast zijn ze ook blij om de TGIN foundation te ondersteunen met de verkoop van hun producten. Zij zetten zich in voor vrouwen met kanker.

Vrouwen ondersteunen in hun moeilijkste momenten

De oprichter van TGIN haarproducten heeft altijd gezorgd dat ze de beste kwaliteit bieden voor een betaalbare prijs. In 2015 kwam ze erachter dat ze borstkanker had. Ze zag tijdens haar behandeling dat de overlevingskansen voor vrouwen met weinig geld significant lager ligt. Sindsdien biedt de TGIN foundation ondersteuning aan dergelijke vrouwen.

https://samihair.nl/product/tgin-honey-miracle-hair-mask-354ml/