Passion 4 Web
Image default
Dienstverlening

Samen met Attractivate wordt jij beter in daten

Zou jij graag beter willen worden in daten? Makkelijker op iemand af kunnen stappen en op een natuurlijke en relaxte manier een gesprekje met iemand kunnen beginnen? Want merk je dat je hier nu nog best moeite mee hebt, wat resulteert in weinig tot geen dates, gesprekjes die uitlopen op niets en mega zenuwen voor en tijdens een date? En heb je hierom nog geen fijne partner kunnen vinden en zou je wel heel graag een fijn maatje willen hebben in je leven? Dan is een dating coach wellicht een ideale oplossing voor jou.

Tegenwoordig kunnen mensen op steeds meer vlakken een coach gebruiken. Op sportgebied, werkgebied, ontwikkeling, persoonlijk gebied, studie en meer. Het is dus helemaal niet zo gek om ook een coach in de hand te nemen om beter te leren daten. Onze maatschappij is in korte tijd een stuk drukker en vooral veeleisender geworden. Steeds vaker zijn mensen op zoek naar antwoorden, willen weten hoe ze bepaalde problemen goed of beter kunnen oplossen en hunkeren naar nieuwe vaardigheden en kennis. Een persoonlijke coach kan jou hier op een zeer goede manier bij helpen.

Personal trainer op het gebied van daten

Een datingcoach kan je vergelijken met een personal trainer, maar dan op het gebied van dating. Het is echt een coach, dus geen psychotherapeut of hulpverlener. Op een effectieve, boeiende en vooral relaxte manier worden jou de ins en outs en de do’s en dont’s van het daten aangeleerd. Alles wordt vanuit het positieve bekeken. Gekeken wordt naar jouw leuke, grappige, goede en unieke eigenschappen en hoe die tijdens een date goed naar voren te halen. Meer uit jezelf halen dus. Jij bent tijdens het coachgesprek het uitgangspunt.

Dating cursus of persoonlijke coaching

Bij Attractivate kan je kiezen voor persoonlijke coaching of een online dating cursus. Er worden verschillende dating cursussen aangeboden, je kan zelf kijken welke cursus het beste bij jou als persoon en jouw doelen en wensen past.

Heb je nog vragen, twijfels of weet je niet precies welke cursus het beste voor jou zou zijn? Je kan altijd contact opnemen met datingcoach Cees van Attractivate op telefoonnummer 06-28 25 08 81. Stuur een appje met jouw vragen, twijfels of een vrijblijvend gesprek.

 

https://www.attractivate.nl/