Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Urban jungle interieur

De beste tips voor een urban jungle interieur

Wilt u de jungle écht naar binnen halen en bent u een echte durfal? Kies dan voor bijzondere meubels. Heeft u wel eens gedacht aan een mooie hangstoel, of een bijzondere poef in uw interieur? Hartstikke stoer en het past perfect in een urban jungle interieur. Kies voor natuurlijke materialen, zoals een stoere leren bank en een houten tafelblad.

Planten

Plaats de planten eens ergens anders dan in de vensterbank of midden op tafel. Ga voor veel grote planten om een echte jungle te creëren, of zet meerdere planten van dezelfde soort bij elkaar. Kies voor een groene (mos)wand als afscheiding of plaats mooie hangplanten op bijzettafeltjes van diverse afmetingen bij elkaar. Het bijzettafeltje Imola is hier perfect voor omdat het in diverse diameters verkrijgbaar is. Zo kunt u een mooie mix maken.

Betrek buiten bij binnen

Betrek de tuin bij het interieur en voer het urban jungle thema ook buiten door. Kies eens voor goedkope tuinideeën die makkelijk en snel te realiseren zijn. Ook buiten kan een groene wand snel gerealiseerd worden met mooie planten, en door te kiezen voor een tuintafel met houten blad is die een warme, natuurlijke uitstraling altijd aanwezig in de tuin. Kies voor een gezellig vuurtje zodat jullie ‘s avonds lekker lang buiten kunnen zitten.

Budget

Goedkope tuinideeën hoeven niet veel te kosten. Door het neerleggen van meerdere (buiten)kussens in een bepaalde kleur of thema ontstaat er al snel een hele andere uitstraling. Hang een schommel op voor het échte jungle effect of kies voor een groen fotobehang in de woonkamer. Hebben wij u geïnspireerd en kunt u niet wachten het urban jungle thema in uw interieur toe te passen? Bij homemeubels.nl geldt: Vandaag besteld is morgen in huis, gratis verzending én de mogelijkheid tot avondbezorging.

https://www.homemeubels.nl/