Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

Ledlampen hebben de toekomst

LED online is een ledlampen-specialist met particuliere en zakelijke klanten in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Klanten vanuit retail tot leisure bestellen in de LED webshop. Met de term retail bedoelen we in dit verband de detailhandel / kleinhandel. Denkt u aan supermarkketens, kledingwinkels, woonshops en dus ook tuincentra. Leisure kan het best vertaald worden met ‘toerisme en recreatie’. Hieronder vallen naast zwembaden: sporthallen, hobbyclubs, musea, bioscopen, theaters et cetera.

Energie besparen met LED is voor iedere particulier maar vooral voor ondernemers erg aantrekkelijk. Kwalitatieve LED verlichting is zuinig, veilig en gaat veel langer mee dan welke andere lichtbron ook. Een overstap van TL kantoorverlichting naar LED panelen als systeemplafond verlichting levert al een grote besparing op.

Naast het omlaag brengen van de maandelijkse energiekosten, levert LED meer voordelen.

Een aanvullend financieel pluspunt voor bedrijven is de belastingaftrek EIA. De regeling beloont kleine en grote firma’s die bewust voor duurzaamheid kiezen.

Ook niet onbelangrijk: moderne led-armaturen zien er mooi uit. Ze zijn er in allerlei stijlen: van klassiek en chique tot hip en speels, van strak en zakelijk tot robuust en industrieel. Alle lampen door LED’s vervangen, is als het ware een make-over van je werkplaats / kantoor / winkel / praktijk en woning. LED online weet precies wat er te koop is en adviseert u graag.

Gerelateerde artikelen

Aramax Power

Laat je verrassen door de producten van borreldoosje.nl

Waarom Rogier Messersmid de aangewezen relatietherapeut is