Passion 4 Web
Image default
Bedrijven

De mooiste trouwauto’s voor jouw mooiste dag

Op de mooiste dag van je leven moet alles perfect zijn. Dat begint al met het vervoer van je huis naar de trouwlocatie. Een unieke trouwauto maakt jouw dag helemaal af. Misschien kun je de auto lenen van een vriend die een wel aardige wagen heeft, maar je feest is pas echt compleet als je een ware droomauto als trouwauto kunt hebben. Met minder hoef je geen genoegen te nemen! Er zijn veel verschillende merken en modellen als trouwauto te huur. Kies jouw favoriete auto en beleef de dag van je leven in stijl.

Trouwauto huren

Sommige eigenaren van klassieke auto’s willen anderen laten meedelen in het plezier dat zo’n auto geeft. Zij doen dat door de auto te verhuren als trouwauto. Dat geeft jou de kans om je op je trouwdag op een bijzondere manier te laten vervoeren. Of je nu altijd al eens in een oude Amerikaan hebt willen rijden of liever in een supersnelle Ferrari, er is veel mogelijk. Zo’n speciale auto vormt ook nog eens een mooi decor voor jullie trouwfoto’s. Kijk maar eens op ikwileentrouwautohuren.nl voor de beschikbare auto’s.

Leuke opties voor je trouwvervoer

Wil je graag extra luxe? Kies dan voor een trouwauto met chauffeur. Dan hoef je je helemaal geen zorgen meer te maken over je vervoer. Grijp je liever de kans om zelf in zo’n bijzondere auto te rijden? Ook dat is geen probleem. Wil je gasten vervoer bieden tussen de trouwlocatie en de feestzaal, dan kun je dat doen met een trouwbus. Voor een klein gezelschap, of natuurlijk alleen voor je partner en jezelf, kun je kiezen voor de klassieke Volkswagen T1 bus. Heb je een groter gezelschap te vervoeren, kies dan bijvoorbeeld voor een grote gele Amerikaanse schoolbus. Gegarandeerd zullen je bruiloftsgasten nog lang over jouw bijzondere dag blijven praten!